Alansa johtavia valmistajia

Päämiehemme ja kumppanimme ovat maailmalla teknologisesti ja laadullisesti huipputason saavuttaneita sulautettujen ja mobiilien teollisuustietokoneiden, kosketusnäyttöjen ja elektroniikkakomponenttien valmistajia.

ADL

ADL Embedded Solutions Inc on johtava kustomoitavien ja huipputehokkaiden sulautettujen tietokoneiden valmistaja. Kohdealueena vaativien lämpötilavaihteluiden sekä kovien mekaanisten rasitusten ympäristöt. Saatavilla PC/104, 3.5" sekä täysin kustomoidut emolevyt. Valikoimissa myös valmiita järjestelmiä. http://www.adl-europe.com

Sintrones

Teollisuustason ajoneuvotietokoneiden sekä niiden komponentteihin erikoistunut valmistaja. Korkealaatuisten sekä innovatiivisten tuotteiden kehitystyötä on suoritettu mm Deal Comp Oy:n toimesta. Kustannustehokkaat ratkaisut moneen eri tarpeeseen.
http://www.sintrones.com

ELO Touch Solutions

Kosketusnäyttöjen teknologia- sekä markkinajohtaja, jonka laaja mallisto kattaa kaikki yleiset kosketusnäyttötekniikat. Valmistaa sekä kosketuselementtejä että valmiita pöytä-/ paneeliasennettavia TFT kosketusnäyttöjä.

http://www.elotouch.com 

 
Trenton Technology Inc.

Trenton Technology Inc. on yksi PICMG®-emolevyjen teollisuusstandardin luojista ja johtavista valmistajista maailmassa. 1977 Uticassa USA:ssa perustetulla yhtiöllä on vankka kokemus teollisuustietokoneiden ja komponenttien valmistuksesta. Tänä päivänä Trenton valmistaa laajaa valikoimaa suoritinkortteja sekä passiiviemolevyjä. Asiakaslähtöisyys sekä vahva panostus tuotekehitykseen ovat pitäneet Trentonin teollisuustietotekniikan edelläkävijänä jo useita vuosikymmeniä.

Valikoimissa Matrox MURA sertifioidut videoseinä alustat

http://www.trentontechnology.com

Ieiworld

Taiwanilainen PC-korttien ja teollisuustietokoneiden valmistaja, jonka laaja tuotevalikoima on hyvin kilpailukykyinen.

http://www.ieiworld.com

Octagon systems

Octagon systems valmistaa mm kaivosteollisuuteen erittäin ruggeroituja tietokoneita. Vahva ja pitkä osaaminen sulautettujen järjestelmien valmistajana

 http://www.octagonsystems.com

 
Transcend

Transcend on vuonna 1988 perustettu yhtiö, jonka valikoima tarjoaa edullisen vaihtoehdon Flash-muistien valikoimassamme. CF- ja SD-muistikorteissa sekä USB Flash-muisteissa elinikäinen takuu.

http://www.transcend-info.com/

Arbor

Teollisuus-, Medical-, sekä sulautettujen tietokoneiden valmistaja. Korkealaatuiset sekä innovatiiviset tuotteet  kustannustehokkailla kustannuksilla. Myös useita eri teollisuustason kannettavia päätteitä niin varasto- kuin sairaala käytöön. http://www.arbor.com.tw/

 
Cactus-Tech

Cactus-Tech on erikoistunut industrial-grade Flash-muistituotteiden valmistukseen. Kohdealueena vaativien olosuhteiden kohteet, joissa datan säilyvyys / muistin kestävyys on kriittistä. Soveltuu myös käyttöjärjestelmä asennuksiin. Saatavilla CF,CFast,SD,SSD,USB,DOM,PC-card tai chip-formaateissa.

http://www.cactus-tech.com

TOMTOM BRIDGE

TomTom on johtava navigaatiolaitteita sekä -ohjelmistoja toimittava yritys. Deal Comp Oy edustaa TomTom ammattilaitteita, kuten Android pohjaista ohjelmoitavaa ajoneuvolaitetta.

https://www.tomtom.com/

Acces I/O

Acces I/O valmistaa huippulaadukkaita I/O moduuleita teollisuuskäyttöön. Valikoimasta löytyy niin Sarjakortit kuin Analogia- ja Digitaali- I/O tuotteet eri formaateissa sekä liitännöillä.

http://www.accesio.com