Deal comp Oy

Teknologiajohtajuus on käsite, jolle me annamme sisällön!

Tarve

Suunnittelu

Toteutus

 

Asiakas on kaiken lähtökohta

Tehdään yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja jo tänään!

Asiakkaamme tulevat teollisuusautomaation, puolustusteollisuuden sekä ajoneuvo- ja työkoneympäristöjen toimijoista. Deal Compin vahva osaaminen näillä toimialueilla on johtant siihen, että useat tämän alan yritykset ovat valinneet Deal Compin laitetoimittajakseen ja yhteistyökumppanikseen. Osaamisemme tietoliikenne- ja tiedon tallennusratkaisujen toteuttajana voidaan nostaa esille, kun etsitään vaihtoehtoja vaativiin käyttöolosuhteisiin tarkoitettujen ratkaisujen hankinnassa.

Voimme auttaa teitä tai halutessanne tehdä työt puolestanne

Tai jos haluatte, voimme tehdä kaiken tämän puolestanne.

Deal Comp vastaa tarpeisiinne projektin alusta aina tuotantovaiheeseen siirtymiseen saakka. Yksi yhteys, monta palvelua. Laaja tuntemuksemme sulautetun tietotekniikan tuotteista, valmistajista sekä olemassa olevista ratkaisuista on käytettävissänne jo silloin, kun tuotteenne on vielä idea-asteella. Autamme teitä, kun tuote päätyy suunnittelupöydälle etsimällä sopivia ratkaisumalleja tai kun ensimmäistä prototyyppiä aletaan rakentamaan, hankimme teille siihen tarvittavat tuotteet ja autamme integroinnissa. Mikäli tuotteenne tarvitsee ennen tuotantoon päätymistä viranomaisten hyväksyntöjä tai muita sertifikaatteja, niin voimme auttaa teitä niiden hankinnassa. Kun aletaan lähestyä tuotantovaihetta, voimme auttaa teitä hankkimalla varastoon tarvittavia komponenteja.

Jos sopivaa ei löydy, niin tehdään ja suunnitellaan se itse

Kokemuksemme on käytettävissänne!

Toisinaan tulee vastaan tilanteita, että ei ole olemassa valmista tuotetta, joka vastaisi tarvetta. Tai ei ole olemassa menetelmää, jolla ongelma voitaisiin ratkaista. Silloin voimme käyttää tuotekehityksemme osaamista asian ratkaisemiseksi.

Kuka kokoaisi osista laitteen?

Tuotanto ja testaus ovat osa asiakkaamme laatuketjua!

Me Deal Compissa voimme tehdä sen teille. Ja jos omat resurssimme eivät riitä, niin tarvittaessa autamme teitä löytämään sopivan toimittajan, joka voi vastata tuotannosta ja kokoonpanosta aina laitekohtaiseen lopputestaukseen saakka.

Voit myös noutaa sen varastostamme

Osaamisemme maahantuonnissa ja logistiikan hoidossa on vahva. Kuluttajatuotteiden jatkuva myynnin kasvu on lisännyt haasteita tehdä varastoinnista sekä logistiikan hoidosta tehokasta ja joustavaa. Autamme yritystäsi saamaan tuotteet ajallaan käyttöönne ja parannamme siten valmiuksianne toimia tehokkaasti projekteissanne ja toimituksissanne. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voimme sopia erikseen kanssanne siitä, että tuotetta on varastoituna meillä täällä Suomessa odottamassa toimitusta teille. Tämä auttaa yritystänne toimitusten aikatauluttamisessa ja osaltaan tekee toiminnastanne tehokkaampaa.