Kysy asiantuntijalta!

Ennen näytön ja tietokoneen hankintaa on syytä arvioida kuinka merkittäviä haittavaikutuksia, varsinkin kustannuksia syntyy tiheästi toistuvista korjaustoimista, jolloin laite on pois käytöstä. Samoin tuotteen lyhyen elinkaaren seurausvaikutukset tulee analysoida tarkkaan, sillä niistä syntyvät ongelmat voivat nostaa hankinnan ylläpitokustannuksia monin verroin odotuksiin nähden.

Teollisuustietokoneet

Valikoimistamme löytyy teollisuustietokoneet sekä niiden oheislaitteet kaikkiin tarpeisiin. Lähtökohtana on toimintavarmat sekä pitkän saatavuusajan tuotteet. Tarjoamme teollisuustietokoneita kaikissa saatavilla olevilla muodoilla sisältäen: Moduulit, Suoritinkortit, Box-PC:t, 19” laitekehikkoasennettavat.. jne. Saatavilla myös Medical-sertifioidut mallit että myös Matrox MURA – hyväksytyt alustat.Ajoneuvotietokoneet

DEAL COMP Oy on ollut 90-luvulta alkaen edelläkävijä Suomessa ajoneuvotietokoneiden kehityksessä. Asiakaskuntamme koostuu tie- ja raideliikenne¬kaluston käyttäjistä, kuten VR, autoilijat, liikennöitsijät, kuljetusliikkeet, pelastuslaitokset, työkoneurakoitsijat ja myös valmistajat.

 

Ajoneuvoihin asennettavat PC- ja reititinmallit täyttävät tieliikenteen e1-sertifikaatin, samoin kuin myös raideliikenteen EN50155 standardin. Ne on valmistettu vaativaan ammattikäyttöön ilman puhallinta tai mekaanista kovalevyä ja niihin on saatavissa integroitu langaton tiedonsiirto, aGPS, I/O, kuten RS ja CAN. Lisäksi toimitamme ruggeroituja monikanavareitittimiä vastaavilla sertifikaateilla.

 

Laitteemme tukevat kaikkia PC-yhteensopivia käyttöjärjestelmiä ja ohjelmistoja. Valikoima on laaja, matala¬tehoisista malleista tehokkaimpin moniydinprosessorilla varustettuihin numero-murskaajiin, joiden suorituskyky riittää myös tulevaisuuden ohjelmistoille. Optiona saatavilla myös kahden SIM-kortin versiona, halutuilla tietoliikenne modeemeilla sekä sisäisellä UPS-akulla, jolla voidaan suojata laitteen toiminta ja käyttö ajoneuvon sähköjärjestelmästä riippumatta. Toteutamme myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä erikoismalleja, joiden kokoonpano tapahtuu tiloissamme Suomessa.Kannettavat tietokoneet

 

Deal Comp Oy on jo vuosituhannen vaihteesta lähtien toimittanut kenttäkäyttöön soveltuvia vaativien olosuhteiden kannettavia tietokoneita. Deal Comp Oy on suunnitellut sekä valmistanut asiakastilauksesta Military-tason laitteita kohteisiin joissa alan johtavienkaan valmistajien tuotteiden ominaisuudet eivät ole riittäneet. Valikoimista löytyy teollisuustason PDA, Tablet sekä Laptop mallit eri käyttötarkoituksiin.

Teollisuusnäytöt sekä Paneeli-PC:t

 

Teollisuusnäyttöjen toimittajana Deal Comp Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus. Valikoimaamme kuuluvat sekä Paneeli-PC:t että kosketusnäytöt, mukaanlukien kosketuspaneelit ja niiden ohjaimet kokoluokissa 6”...75”. Niistä löytyvät myös ajoneuvo-sertifioidut, laajalämpö- ja vesi-/pölytiiviit mallit sekä DigitalSignage tuotteet. Päämiehemme ovat alan johtavia valmistajia.

Muistituotteet

Deal Comp Oy on ensimmäisiä maahantuojia Flash-muistituotteille Suomessa. Toimintavuosien aikana Deal Comp Oy on osallistunut Flash muistituotteiden kehittämiseen ja siten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaimmat vaihtoehdot kuhunkin käyttötarpeeseen. Valikoimista löytyy kaikki yleisimmät formaatit sekä kuluttaja- että teollisuuskäyttöön, SSD, CF, Cfast, SD, mSD, USB, DOM...jne.. Ohjalmassa myös tietokoneiden RAM-muistit sekä ulkoiset kiintolevyt.

OEM – valmistus

Tarjoamme suunnittelu- / valmistuspalvelua asiakaskohtaisiin tuotteisiin. Lisätietoja tästä linkistä: