KESTÄVÄT RATKAISUT AJONEUVOILLE

Voit luottaa ajoneuvoratkaisuihimme, sillä Deal Comp on ollut edelläkävijä ajoneuvotietokoneiden kehityksessä jo 90-luvulta asti. Asiakkaitamme ovat yritykset, joilla on rekka-, kuorma- ja pakettiautoja tai muuta liikkuvaa kalustoa sekä valmistavat yritykset, kuten kori-ja metsäkonetehtaat.
Pystymme rakentamaan luotettavan ratkaisun vaikka käyttökohteessa olisi äärimmäiset haasteet pölyn, pakkasen, tärinän ja virtakatkojen suhteen.
Voimme liittää ajoneuvoratkaisunne kaikkiin tunnettuihin ajoneuvon tietoliikenneprotokolliin(CAN), konenäkösensoreihin, I/O-lisälaitteisiin ja reitittimiin. Näin ajoneuvoistanne saadaan paljon arvokasta tietoa ja niistä tulee reaaliaikainen osa yrityksenne kokonaisjärjestelmää.
LIIKETOIMINNAN EHDOILLA

Kun liiketoimintanne kehittyy ja tarpeenne muuttuvat, niin ajoneuvoratkaisunne voi liittää kaikki tulevaisuuden anturit/sensorit, modeemit jne. Kiitos käyttämämme avoimet ja standardit tekniikat ja käyttöjärjestelmät. Kaikki ratkaisumme täyttävät tieliikenteen e-sertifikaatin ja raideliikenteen EN50155 standardin.
Jatkuvassa ajossa on tuhansia ajoneuvoja, joissa on Deal Comp:n ajoneuvoratkaisut käytössä.
KIINNOSTUITKO?

Kerro meille tarpeenne, niin me kerromme kuinka se ratkaistaan.

OTA YHTEYTTÄ