Deal Comp on ollut 90-luvulta alkaen edelläkävijä Suomessa ajoneuvotietokoneiden kehityksessä. Asiakaskuntamme koostuu yrityksista, joilla on rekka-, kuorma- ja pakettiautoja tai muuta liikkuvaa kalustoa sekä valmistavat yritykset, kuten kori-ja metsäkonetehtaat.

Ajoneuvoihin asennettavat PC- ja reititinmallit täyttävät sekä tieliikenteen e1 -sertifikaatin että raideliikenteen EN50155 standardin. Ne on valmistettu vaativaan ammattikäyttöön ilman puhallinta tai mekaanista kovalevyä ja niihin on saatavissa integroitu langaton tiedonsiirto, aGPS, I/O, kuten RS ja CAN. Lisäksi toimitamme ruggeroituja monikanavareitittimiä vastaavilla sertifikaateilla.

Laitteemme tukevat kaikkia PC-yhteensopivia käyttöjärjestelmiä ja ohjelmistoja. Valikoima on laaja, matalatehoisista malleista tehokkaimpiin moniydinprosessorilla varustettuihin numeromurskaajiin, joiden suorituskyky riittää myös tulevaisuuden ohjelmistoille. Optiona saatavilla myös kahden SIM-kortin versiona, halutuilla tietoliikenne modeemeilla sekä sisäisellä UPS-akulla, jolla voidaan suojata laitteen toiminta ja käyttö ajoneuvon sähköjärjestelmästä riippumatta. Toteutamme myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä erikoismalleja, joiden kokoonpano tapahtuu tiloissamme Suomessa.