KESTÄVÄT JA LUOTETTAVAT TIETOKONEET

Saat meiltä varmatoimisia ajoneuvotietokoneita, joilla varmistat liiketoimintanne menestyksen. Deal Compin toimittamat ajoneuvotietokoneet soveltuvat niin takseihin, busseihin, juniin, raitiovaunuihin, metroihin, työkoneisiin sekä kuorma- ja jakeluautoihin. Ajoneuvotietokoneet ovat aina optimoitu ajoneuvokohtaisesti, jotta tarvittavat yhteydet, lisälaiteliitännät ja luotettavuus saavutetaan.
HYVÄT YHTEYDET

Suosituiksi tuotteiksi ovat nousseet Deal Compin toimittamat, haastavia olosuhteita kestävät ajoneuvotietokoneet, joihin liitetään katkotta toimivat ajoneuvo-ja monikanavareitittimet sekä useita 7″-32″-näyttöjä. Tietokoneisiin pystyy myös liittämään lisälaitteita kuten peruutus, turva- ja koneälykameroita, CAN-väylä lukijoita, I/O-laitteita jne…
Tietokone on suojattu ajoneuvon virtapiikeiltä ja -katkoilta sekä osaa kylmäkäynnistykset ja hallitun alasajon vikatilanteissa. Kaikki mallit ovat erittäin kompakteja, kestävään tiiviiseen koteloon pakattuja ja Suomen tieliikennelain mukaisesti e1-hyväksyttyjä. Ajoneuvotietokoneissa voi käyttää Windows, Linux ja Android käyttöjärjestelmiä.
Ajoneuvokäyttöön tarkoitettuja näyttöjä löytyy useassa eri koossa 7″-32″, eri kirkkauksilla, antureilla ja kosketusnäytöillä tai ilman.
ADEAL AJONEUVOKÄYTTÖÖN

8″ kosketusnäytöllä varustettu ajoneuvokäyttöön suunniteltu laadukas ja kestävä ADEAL on varustettu tehokkaalla suorittimella, tarkalla GPS:llä ja nopealla datayhteydellä. Hyvät yhteydet varmistetaan ulkoisilla antenneilla. ADEAL-tableteissa on monipuoliset liitännät, kuten RS232, RS485, CAN, DIO… Laajojen liitäntöjen ansiosta monia ajoneuvon palveluita voidaan käyttää yhdellä laitteella, jolloin ei tarvita useita näyttöjä ajoneuvoon. ADEAL toimii 9–30 V jännitteellä, joten se on mahdollista liittää suoraan ajoneuvon järjestelmään ilman adapteria.
KIINNOSTUITKO

Lue lisää Deal Comp Oy:n ajoneuvotietokone projekteista.

Ota yhteyttä