Deal Comp:lla on tarjota myös Android-päätelaitteita ammattikäyttöön. Teolliseen ja ammattikäyttöön suunnitellut Android-päätelaitteet kestävät olosuhteita, ovat varmatoimisia ja pitkäikäisiä. Niiden käyttöjärjestelmät on pysäytetty Android 7 tasolle jatkuvan päivitysrumban estämiseksi. Ne ovat siis koko elinkaariajattelulta, varmempia ja tuottavampia kuin kuluttajakäyttöön suunnitellut Android-puhelimet ja-Tabletit.

 

8″ kosketusnäytöllä varustettu ajoneuvokäyttöön suunniteltu laadukas ja kestävä ADEAL on varustettu tehokkaalla suorittimella, tarkalla GPS:llä ja nopealla datayhteydellä. Hyvät yhteydet varmistetaan ulkoisilla antenneilla. ADEAL-tableteissa on monipuoliset liitännät, kuten RS232, RS485, CAN, DIO… Laajojen liitäntöjen ansiosta monia ajoneuvon palveluita voidaan käyttää yhdellä laitteella, jolloin ei tarvita useita näyttöjä ajoneuvoon. ADEAL toimii 9–30 V jännitteellä, joten se on mahdollista liittää suoraan ajoneuvon järjestelmään ilman adapteria.

 

Vaativaan maasto/ulkokäyttöön suunniteltu Xenarc RT71 on IP67 suojattu 7” Android-tabletti neljällä ytimellä. Kapasitiivinen kosketusnäyttö 1000 cd/m² kirkkaudella toimii jopa suorassa auringonpaisteessa. Hyvät yhteydet kuten 2G / 3G / 4G / LTE / WiFi / Bluetooth 4.0 varmistavat jatkuvan liitettävyyden taustajärjestelmiin. Lisäksi RT71:ssä on sisäänrakennettuna on GPS, Gyro, NFC, 2 x kamera ja GPIO-portti. RT71 toimii pakkasessa ja kestää pudotuksia. Kooltaan se on 202L x 138K x 22S ja painaa 662g.

Lisätietoja tuotteista: dealcomp@dealcomp.fi