Deal Comp Oy:n liiketoiminta oli päättyneellä tilikaudella hyvässä vauhdissa saavuttaen 1,266 590 euron liikevaihdon ja myös tulos pysyi kasvun vaudissa tuottaen 82 488 euroa liikevoittoa.

Kuluneen toimintavuoden aikana menestyimme erinomaisesti varsinkin vaativien olosuhteiden ICT-tuotteiden eli ruggeroitujen tietokoneiden ja reitittimien myynnissä. Voitimme merkittäviä isoja projekteja, joilla varmistimme liikevaihtomme kasvun tuloksen pysyessä terveellä pohjalla. Samalla solmimme uusia yhteistyöprojekteja, jotka takaavat kasvun jatkumisen vuosiksi eteenpäin.

Viime vuonna aloitimme Kasvu-ura strategian mukaiset toimet palkkaamalla uutta henkilökuntaa ja panostamalla liiketoimintaa kehittäviin projekteihin. Saimme heti positiivisia tuloksia solmimalla strategisia yhteistyökuvioita, jotka varmistavat jatkuvan ja positiivisen kasvun. Kasvu-uran mukaisia toimia olivat myös kotisivujen uudistaminen, Some-kanavan avaaminen, taloushallintajärjestelmän uusiminen sekä toimisto-ohjelmien päivittäminen. Nyt Deal Comp:lla on modernit työkalut jatkaa tervettä kasvua myös tulevina vuosina.

Tilikauden 2018 tulos kertoo myös Deal Comp Oy:n henkisestä voimavarasta ponnistaa vielä parempiin tuloksiin sekä omaksua uutta toimintatapaa ja työkaluja. Olen erittäin kiitollinen sitoutuneelle ja tarmokkaalle henkilökunnalle, joka on hoitanut tehtävät laadukkaasti ja pitkäjänteisesti. Olemme hyvässä vauhdissa matkalla alamme ykköseksi Suomessa tällä vuosikymmenellä. Samalla haluan kiittää yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet meidän osaamiseen. Pyrimme myös jatkossa palvelemaan teitä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Ystävällisin terveisin,

Tauno Laakso
Toimitusjohtaja