DealComp MOCCULA-RTK on tehokas itsenäinen korkean tarkkuuden RTK:lla parannettu GNSS-paikannuslaite, joka on tarkoitettu ensisijaisesti ajoneuvosovelluksiin. Navigointijärjestelmä hyödyntää uusinta anturiavusteista teknologiaa GNSS-satelliittipaikannuksessa. Siirtyminen näiden navigointiteknologioiden välillä on saumatonta, viiveetöntä ja läpinäkyvää. Moccula on helppo asentaa sen kompaktin koon 129 x 104 x 40 mm ansiosta. Tarkkojen sijaintitietojen lisäksi se mahdollistaa erittäin nopean dataviestinnän sisäänrakennetun LTE CAT4 -modeemin ansiosta. Voit nyt päivittää olemassa olevan ajoneuvoratkaisusi yhdellä asennuksella. Saat reaaliaikaisen erittäin tarkan sijainnin ja nopean datayhteyden yhdessä paketissa.

MOCCULA-FRONT

GNSS-moduuli käyttää integroituja erittäin herkkiä RTK-antureita, joita tukevat ajoneuvon nopeus- ja suuntatiedot. CAN-väyläisissä ajoneuvoissa MOCCULA-RTK lukee ajoneuvon nopeus- ja suuntatiedot OBD II- tai J1939 FMS CAN-portista. CAN-järjestelmän päivitysnopeus on 10 ms. Jos CAN-data on saatavilla, mitään ulkoisia antureita ei tarvita. Asennustyö on siis nopea ja vaivaton.
Moccula RTK toimii myös ajoneuvoissa, joissa CAN-dataa ei ole saatavilla. Tällöin 8-36V DC jännitteen lisäksi ajoneuvosta tarvitaan fyysiset pyörän pyörintänopeuspulssi ja suuntasignaali.

MOCCULA-RTK perustuu neliytimiseen ARM CORTEX A7 -prosessoriin, jota tukee erillinen järjestelmänhallintakontrolleri. Käyttöjärjestelmänä toimii YOCTO Linux. Paikallista Flash-tallennustilaa käytetään sovellusohjelmistoihin ja puskurointiin. uSD-korttia voidaan käyttää esim. ajoneuvon parametritietojen kirjaamiseen. Ulkoisia liitäntöjä ovat Fast Ethernet, RS-485 ja kaksi CAN-väyläporttia. MOCCULA-RTK tarjoaa myös neljä optisesti isoloitua 0-24 VDC -alueen yleiskäyttöistä digitaalituloa (GPI). Optoerotetut sisääntulot on myös hätäpainikkeen ja sytytysvirran tunnistusta varten.

MOCCULA-RTK tarjoaa avoimen ohjelmistoalustan, joka on ohjelmoitavissa ja päivitettävissä tukemaan erilaisia projektivaatimuksia ja liitettävissä API:n kautta taustajärjestelmiin. Ota yhteyttä DealCompiin saadaksesi lisätietoja tuesta ja palveluista.

Lue lisää aiheesta.