Voit luottaa ajoneuvoratkaisuihimme, sillä Deal Comp on ollut edelläkävijä ajoneuvotietokoneiden kehityksessä jo 90-luvulta asti. Asiakkaitamme ovat yritykset, joilla on rekka-, kuorma- ja pakettiautoja tai muuta liikkuvaa kalustoa sekä valmistavat yritykset, kuten kori-ja metsäkonetehtaat.
Pystymme rakentamaan luotettavan ratkaisun vaikka käyttökohteessa olisi äärimmäiset haasteet pölyn, pakkasen, tärinän ja virtakatkojen suhteen.
Voimme liittää ajoneuvoratkaisunne kaikkiin tunnettuihin ajoneuvon tietoliikenneprotokolliin(CAN), konenäkösensoreihin, I/O-lisälaitteisiin ja reitittimiin. Näin ajoneuvoistanne saadaan paljon arvokasta tietoa ja niistä tulee reaaliaikainen osa yrityksenne kokonaisjärjestelmää.
Kun liiketoimintanne kehittyy ja tarpeenne muuttuvat, niin ajoneuvoratkaisunne voi liittää kaikki tulevaisuuden anturit/sensorit, modeemit jne. Kiitos käyttämämme avoimet ja standardit tekniikat ja käyttöjärjestelmät. Kaikki ratkaisumme täyttävät tieliikenteen e-sertifikaatin ja raideliikenteen EN50155 standardin.
Jatkuvassa ajossa on tuhansia ajoneuvoja, joissa on Deal Comp:n ajoneuvoratkaisut käytössä.

Kerro meille tarpeenne, niin me kerromme kuinka se ratkaistaan.