Saat meiltä varmatoimisia ajoneuvotietokoneita, joilla varmistat liiketoimintanne menestyksen.

Deal Compin toimittamat ajoneuvotietokoneet soveltuvat niin takseihin, busseihin, juniin, raitiovaunuihin, metroihin, työkoneisiin sekä kuorma- ja jakeluautoihin. Ajoneuvotietokoneet ovat aina optimoitu ajoneuvokohtaisesti, jotta tarvittavat yhteydet, lisälaiteliitännät ja luotettavuus saavutetaan.

Suosituiksi tuotteiksi ovat nousseet Deal Compin toimittamat, haastavia olosuhteita kestävät ajoneuvotietokoneet, joihin liitetään katkotta toimivat monikanavareitittimet sekä useita 7″-32″-näyttöjä. Tietokoneisiin pystyy myös liittämään lisälaitteita kuten peruutus, turva- ja koneälykameroita, CAN-väylä lukijoita, I/O-laitteita jne…
Tietokone on suojattu ajoneuvon virtapiikeiltä ja -katkoilta sekä osaa kylmäkäynnistykset ja hallitun alasajon vikatilanteissa. Kaikki mallit ovat erittäin kompakteja, kestävään tiiviiseen koteloon pakattuja ja Suomen tieliikennelain mukaisesti e1-hyväksyttyjä. Ajoneuvotietokoneissa voi käyttää Windows, Linux ja Android käyttöjärjestelmiä.

Ajoneuvokäyttöön tarkoitettuja näyttöjä löytyy useassa eri koossa 7″-32″, eri kirkkauksilla, antureilla ja kosketusnäytöillä tai ilman.

ADEAL ajoneuvokäyttöön

DC-ADEAL

8″ kosketusnäytöllä varustettu ajoneuvokäyttöön suunniteltu laadukas ja kestävä ADEAL on varustettu tehokkaalla suorittimella, tarkalla GPS:llä ja nopealla datayhteydellä. Hyvät yhteydet varmistetaan ulkoisilla antenneilla. ADEAL-tableteissa on monipuoliset liitännät, kuten RS232, RS485, CAN, DIO… Laajojen liitäntöjen ansiosta monia ajoneuvon palveluita voidaan käyttää yhdellä laitteella, jolloin ei tarvita useita näyttöjä ajoneuvoon. ADEAL toimii 9–30 V jännitteellä, joten se on mahdollista liittää suoraan ajoneuvon järjestelmään ilman adapteria.

Adealspecs

Lue lisää Deal Comp Oy:n ajoneuvotietokone projekteista.