Diamond Systemsin uusi NVIDIA® Jetson tuoteperhe

Diamond_Systems_Jetson

Diamond Systemsin uusi tuoteperhe tuo NVIDIA® Jetson teknologian teolliseen käyttöön kompaktissa koossa.
Diamond Ziggy ja Jethro ovat piirikortteja TX2 tai TX2i-moduulille hyvillä liitännöillä. Diamond ZiggyBox on kompakti ruggetoitu TX2/TX2i-tietokone monipuolisilla liitännöillä. Kaikki Diamond Systemsin NVIDIA® Jetson tuotteet ovat ihanteellisia kun tarvitaan kompaktia kokoa, sähkövirtatehokkuutta ja korkeatehoista laskentaa.

Jätkäsaari Smart Mobility hanke hyvässä vauhdissa

Deal Comp Oy mukana Jätkäsaari Smart Mobility hankkeessa. Käy tutustumassa Maria 01 -startup-kampuksella sijaitsevaan Launchpad popup-demokonttiin.

Lisätietoja:

Forum Virium Helsinki

Metropolia

Seuraa toimintaa Twitterissä @mobiLAUNCHPAD https://twitter.com/mobiLAUNCHPAD, Instagramissa https://www.instagram.com/mobilityLAUNCHPAD/ ja Facebookissa Mobility LAUNCHPAD https://www.facebook.com/mobilitylaunchpad

Kestävää tietotekniikkaa pitkällä elinkaarella

Uusi Sintrones ABOX-5200 sarjan tietokoneet pystyvät tehostamaan autonomisen ajamisen, syväoppivantekoälyn, automaattisen tehtaan ja autonkuljettajaa avustavaa järjestelmää. Jopa 1280 NVIIDIA CUDA piirin ansiosta puhalliton Box-PC on tarpeeksi tehokas esim. havaitsemaan esineitä, luokittelemaan niitä ja varoittamaan kuljettajaa.

Sintrones5200series

Sintrones ABOX-5200  ja Sintrones ABOX-5200G4

Sintrones ABOX-5200 sarjan puhallittomissa tietokoneissa on 8 x GPI, 4 x GPO ja 3 x RS-232/422/485 liitäntää sekä 10 x GbE LAN (vaihtoehtoisesti 8 x PoE). Lennosta vaihdettava SATA RAID 0,1,5 ja toimintalämpötila -40°C ~ 60°C.

DEAL COMP OY:N LIIKEVAIHTO KASVOI 33%

Deal Comp Oy:n liiketoiminta oli päättyneellä tilikaudella hyvässä vauhdissa saavuttaen 1,266 590 euron liikevaihdon ja myös tulos pysyi kasvun vaudissa tuottaen 82 488 euroa liikevoittoa.

Kuluneen toimintavuoden aikana menestyimme erinomaisesti varsinkin vaativien olosuhteiden ICT-tuotteiden eli ruggeroitujen tietokoneiden ja reitittimien myynnissä. Voitimme merkittäviä isoja projekteja, joilla varmistimme liikevaihtomme kasvun tuloksen pysyessä terveellä pohjalla. Samalla solmimme uusia yhteistyöprojekteja, jotka takaavat kasvun jatkumisen vuosiksi eteenpäin.

Viime vuonna aloitimme Kasvu-ura strategian mukaiset toimet palkkaamalla uutta henkilökuntaa ja panostamalla liiketoimintaa kehittäviin projekteihin. Saimme heti positiivisia tuloksia solmimalla strategisia yhteistyökuvioita, jotka varmistavat jatkuvan ja positiivisen kasvun. Kasvu-uran mukaisia toimia olivat myös kotisivujen uudistaminen, Some-kanavan avaaminen, taloushallintajärjestelmän uusiminen sekä toimisto-ohjelmien päivittäminen. Nyt Deal Comp:lla on modernit työkalut jatkaa tervettä kasvua myös tulevina vuosina.

Tilikauden 2018 tulos kertoo myös Deal Comp Oy:n henkisestä voimavarasta ponnistaa vielä parempiin tuloksiin sekä omaksua uutta toimintatapaa ja työkaluja. Olen erittäin kiitollinen sitoutuneelle ja tarmokkaalle henkilökunnalle, joka on hoitanut tehtävät laadukkaasti ja pitkäjänteisesti. Olemme hyvässä vauhdissa matkalla alamme ykköseksi Suomessa tällä vuosikymmenellä. Samalla haluan kiittää yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet meidän osaamiseen. Pyrimme myös jatkossa palvelemaan teitä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Ystävällisin terveisin,

Tauno Laakso
Toimitusjohtaja