Etsitkö tehokkuuden ja kannattavuuden parantavaa joukkoliikenne ratkaisua? Tehostamme toimintaanne liittämällä kalustonne toiminnanohjausjärjestelmiin ja rahaa tuottaviin digitaalisiin palveluihin. Integroimme liikkuvan kalustonne eri järjestelmiin, jolloin liiketoiminnan kannalta tärkeä tieto on realiaikaisessa käytössä, niin tienpäällä kuin konttorilla.

Kuljettajallanne on käytössä kaikki liiketoiminan kannalta kriittinen tieto, joka haetaan eri lähteistä ja ohjataan yhdelle ajoneuvonäytölle. Useampi näyttö ja yhtäaikainen viestintä poistuu ja ajoympäristöstä tulee rauhallisempi, turvallisempi ja ajonäkymä paranee.

Matkustajillenne näytetään infotaulusta paikkatietoa, matkustajainfoa, viihdettä, mainoksia ja interaktiivisia pelejä. Matkustamisesta tulee viihtyisämpää ja asiakastyytyväisyys kasvaa. Lisäksi liikennöitsijällä on mahdollisuus tienata lisämyynnillä ja mainostuloilla.

Konttoriltanne voidaan monitoroida ja kontrolloida kaikkia ajoneuvoja yhtäaikaisesti samalla optimoiden liiketoimintaa toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Näin saadaan kaikki resurssit tarkasti hyötykäyttöön.

Asiakaskuntamme koostuu kaikista tie- ja raideliikennekaluston käyttäjistä, kuten takseista, linja-autoyhtiöistä, kuljetusliikkeistä, junista sekä metroista.
Ratkaisumme ovat ajoneuvo-ja raideliikennehyväksyttyjä EU:n lainsäädännön mukaisesti sekä tietoturvallisia nykystandardien mukaisesti.

Deal Comp on toimittanut monia joukkoliikenne ratkaisuja. Tässä muutamia niistä:
Pohjolan Liikenne
Satakunnan Aluetaksi
HSL

Kehitetään yhdessä liiketoimintaanne. Asiantuntijamme kertovat lisää aiheesta.