LOW-8637Toimitusjohtaja Tauno Laakso

Deal Compin perustaja Tauno Laakso teki aiemmin 24-vuoden kansainvälisen myynti- ja markkinointiuran Tampella-Tamrockin, Nokian ja Idescon johtotehtävissä. Saatu laaja liiketoimintatuntemus tarjosi perustan Deal Compin kehittämiselle yhdeksi Suomen johtavista vaativien olosuhteiden tietokonetoimittajista, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuista haastavissa kohteissa. Koska globaalit markkinat vaativat yhä laajempia teknologisia alustoja, yhtiö on lisännyt T&K-toimintaa, jonka vuoksi voimme tänään tarjota laajan valikoiman IoT-ratkaisuja.

 

 

 

Suunnittelun pääinsinööri Frans Koskenheimo

Frans Koskenheimo on tutkinnon tehnyt Sähkötekniikka & Tietojenkäsittelytieteet (1994). Hänellä on yli 28 vuoden kokemus tutkimuksesta ja kehityksestä, mukaan lukien yritykset, kuten Nokia Networks, Deal Comp ja GE Healthcare Global X-Ray, HW-suunnittelijana, projektipäällikkönä, suunnittelupäällikkönä ja johtavana järjestelmäsuunnittelijana.

 

 

 

 

Tomi Hänninen

Senior Technical Advisor Tomi Hänninen

Tomilla on pitkä työura erilaisissa johtotehtävissä useissa eri kansainvälisissä yrityksissä, vastaten liiketoiminnasta mm. eri puolilla Aasiaa. DealCompin teknisenä kumppanina, Tomi osallistuu strategiseen tuotekehitykseen sekä teknologia- ja järjestelmäsuunnitteluun. Lisäksi hän edistää liiketoimintaa Euroopassa, Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa erilaisissa linja-auto-, rautatie- ja ajoneuvoprojekteissa.

 

 

 

Myynti, markkinointi ja projektit

Jukka Alhosella on yli 25 vuoden kokemus myynti-ja markkinointi tehtävistä sekä liiketoiminnan kehittämisestä kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.
Hän on ollut mukana rakentamassa uusia palveluita, kehittämässä ekosysteemejä ja lanseeraamassa uusia digitaalisia ratkaisuja.

 

 

 

 

LOW-8596Osto ja logistiikka Pentti Hakanen

Tarkat ja hyvin ajoitetut toimitukset ovat kaiken A ja Ö. Pidämme huolen, että komponentit saapuvat ajoissa maahan ja sovitut asiakastoimitukset lähtevät sovittuna päivänä. Luottamus syntyy sovittujen asioiden kiinnipitämisestä.

 

 

 

 

 

LOW-8854Tekninen asiantuntija Jon Lee

It is all about stable and good technology. When we use industrial grade components and well designed housing, products and solutions can live longer.

 

Yhteystiedot

Deal Comp Oy
myynti@dealcomp.fi
+358 9 4788 7700
Laurinmäenkuja 3 B
FI-00440
Helsinki
Finland

Y-tunnus: 0905616-6

Sähköpostit etunimi.sukunimi(at)dealcomp.fi

Viestit ja yhteydenottopyynnöt

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe 09:00-16:00