LOW-8637Toimitusjohtaja Tauno Laakso

Kaikki on mahdollista. Ei pidä jäädä turhaan pohtimaan voiko tietotekniikkaa käyttää vaikeissa olosuhteissa. Me Dealcompilla toteutamme asiakkaiden toiveesta ratkaisuja pohjoismaisissa olosuhteissa. Oli sitten kylmää, kuumaa, pölyistä, tärinää, iskuja tai kosteata, toteutamme kestävän ja pitkäikäisen tietoteknisen ratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä. Moni on luullut, ettei hänen tarvetta tai toivetta voi toteuttaa. Me suunnittelemme ja toteutamme sellaista, jota ei valmiina markkinoilta löydy.

 

 

 

LOW-8953Tekninen johtaja Markku Ryynänen

Kyllä kestää ja pitkään. Olemme toteuttaneet tietoteknisiä ratkaisuja vuodesta 1992 asti ja osa tuotteista on edelleen käytössä. Kun valitset kanssamme tuotteen tai ratkaisun, huomaat säästäväsi järjestelmän ylläpidossa, huoltokustannuksissa ja uusimistarpeessa. Ja tärkeintähän on 100% toimintavarmuus, jotta liiketoimintanne ei seisahda hetkeksikään.
Voit siis jättää kaikki tietotekniset haasteet meidän huoleksemme ja keskittyä liiketoimintanne pyörittämiseen. Referenssihistoriasta näkee ketkä kaikki ovat luottaneet Deal Comp Oy:n ratkaisuihin vuosien varrella.

 

 

 

LOW-8541Markkinointi ja myynti Jukka Alhonen

Hyvin suunniteltu tietotekninen ratkaisu nopeuttaa työntekoa. Kertokaa vain meille kuinka teette työtä, niin me suunnittelemme siihen sopivan ratkaisun. Tietotekniikan pitää tukea liiketoimintaa eikä päinvastoin. Asiakkaamme ovat kiitelleet tuotteitamme luotettaviksi ja huoltovapaiksi, jonka lisäksi niiden pitkä elinkaari pidentää myös ohjelmiston käytettävyyttä. Samalla heidän arkinen ahertaminen on nopeutunut, helpottunut ja muuttunut tuottavammaksi.

 

 

 

LOW-8596Osto ja logistiikka Pentti Hakanen

Tarkat ja hyvin ajoitetut toimitukset ovat kaiken A ja Ö. Pidämme huolen, että komponentit saapuvat ajoissa maahan ja sovitut asiakastoimitukset lähtevät sovittuna päivänä. Luottamus syntyy sovittujen asioiden kiinnipitämisestä.

 

 

 

 

 

LOW-8854Tekninen asiantuntija Jon Lee

It is all about stable and good technology. When we use industrial grade components and well designed housing, products and solutions can live longer.

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Deal Comp Oy
myynti@dealcomp.fi
+358 9 4788 7700
Laurinmäenkuja 3 B
FI-00440
Helsinki
Finland

Y-tunnus: 0905616-6

Sähköpostit etunimi.sukunimi(at)dealcomp.fi

Viestit ja yhteydenottopyynnöt

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe 09:00-16:00