HSL:n hallitus on julistanut Deal Comp Oy voittajaksi 1800kpl ajoneuvoreitittimen kilpailutuksessa.

TARJOUSKILPAILUN VOITTAJA

Helsingin seudun liikenne ja Pääkaupunkiseudun Junakalusto
valitsivat Deal Comp Oy:n 5G-reititintietokoneet
linja-autoille ja junille.

ECE R10
EN50155
EN61373

AINUTLAATUINEN INTEGRAATIO
MIMO 5G -modeemi, eSIM, ADR/UDR,
GNSS CORTEX A7 + REITITIN CPU + CORTEX MO

29.3.2022 pidetyssä HSL:n hallituksen kokouksessa, HSL:n hallitus päätti tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevan vertailun perusteella osa-alueen A Linja-autokalusto laitetoimittajaksi Deal Comp Oy:n. Tarjouskilpailun vaatimukset olivat erittäin vaativat kun laitteen pitää sisältää reititin, tietokone ja tarkkuuspaikannin integroituna yhteen kompaktiin koteloon. Vastaavaa tuotetta ei valmiina löytynyt markkinoilta, mutta Deal Comp Oy pystyi kehittämään täysin uuden ajoneuvoreitittimen todella nopealla aikataululla ja integroimaan viimeisimpiä teknologioita reitittimeen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Haastetta kehitystyössä nosti komponenttien Globaali saatavuuspula, joka pystyttiin ottamaan huomioon kehitysvaiheessa ja näin varmistamaan toimitusvarmuus tuleville toimituksille. Nyt kehitetty voittajatuote on suunniteltu toimimaan 10 vuotta ajoneuvokäytössä vaativissa pohjoismaisissa olosuhteissa.

Tekninen Johtaja Tomi Hänninen kommentoi, että ymmärrämme asiakkaan tarpeet ja pystymme vastaamaan niihin lyhyessä ajassa suunnittelemalla markkinoilta saatavilla komponenteilla vaatimusten mukaisen tuotteen. Vaikka aikataulu oli erittäin tiukka ehdimme ajoissa kehittämään, testaamaan ja sertifioimaan reitittimen. Tämä kertoo yrityksen ketteryydestä ja asenteesta.

Deal Comp:n voittaja reititin sisältää viimeisimpiä teknologioita kuten 5G yhteydet, eSIM:n ja Inertial paikannuksen, joita ei vielä 6kk aikaisemmin ollut integroitavissa vastaaviin teollisiin ratkaisuihin. Vaikka Deal Comp:n voittajatuote on teknisesti edellä kilpailijoitansa, niin se on kustannusrakenteeltansa edullinen.

Deal Comp:n menestys perustuu ketterän kehityksen ja toimitusvarmuuden lisäksi kustannustehokkaaseen toimintaan vaativissa projekteissa.

Deal Comp voittajatuote DR01 tekniset tiedot.

Lehdistötiedote: 7.4.2022