Haluan tervehtiä teitä alkavan vuoden kunniaksi ja jakaa uutisen, jonka merkitys meille on erittäin suuri.
Deal Comp Oy on sekä valmistanut, että toiminut ”ruggeroitujen” PC-tietokonelaitteiden maahantuojana jo 90-luvulta lähtien. Koska ICT-IoT alalla on viime vuosina koettu valtava murros uusien teknologioiden haastaessa perinteiset ratkaisut, olemme seuranneet trendiä ja käynnistimme pari vuotta sitten laajan tuotekehityshankkeen, jonka tuloksena voimme nyt tarjota x86-tuotteidemme rinnalle ARM-arkkitehtuuriin perustuvia teollisia laiteratkaisuja.

Deal Compin strategiana on täydentää ns. komponentti liiketoimintaa kokonaisvaltaisella “yhden pysähdyksen taktiikka” palvelulla, jolloin asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus saada heille optimoituja ja taustajärjestelmään yhteensovitettuja ratkaisuja. Jatkossa tuotteidemme ja ratkaisujemme suunnittelu, testaaminen, valmistus sekä sertifiointi kuuluvat palveluumme. Olemme rekrytoineet useita huippuosaajia ja vahvistaneet organisaatiotamme mahdollistaaksemme nämä palvelut.

Mobiilisovellukset ovat siirtymässä yhä enemmän laitekeskeisistä ohjelmistokeskeisiin avoimiin LINUX-järjestelmiin. Tarjoamme ARM-arkkitehtuurin laitteisiimme Linux pohjaisen Open Source ohjelmistoalustan, johon QT, Python tai muilla ohjelmistotyökaluilla on helppoa ja nopeaa toteuttaa sovelluksia.

Prosessoripuolella ollaan siirtymässä yleiskäyttöisistä prosessoreista (esim. x86 PC:t) tehokkaisiin, mutta vähävirtaisiin sovelluskohtaisiin prosessoreihin, joiden sisäinen arkkitehtuuri soveltuu AI- ja neurolaskennan sekä reaaliaikaisen datan, kuvan ja HD-videon käsittelyyn.

Olemme kehittäneet uusia tuotteita, joiden filosofia on avoin ohjelmistoalusta, helppo skaalautuvuus ja kyky integroida uusimmat teknologiat. Uudet laitteet ja ratkaisut ovat suoritusteholtaan tuplasti tehokkaampia, tehonkulutukseltaan 80% alhaisempia, kestävämpiä ja 30-40% edullisempia kuin perinteiset ajoneuvotietokoneet.

Lue lisää uusista tuotteista: Ajoneuvotietokone DCORE ja ajoneuvoreititin Moccula