KYLLÄ KESTÄÄ

Ei väliä vaikka pudottaisit kannettavan tietokoneen maahan tai sen päälle roiskuisi vettä.
Ammattikäyttöön tarkoitetut vaativien olosuhteiden kannettavat tietokoneet soveltuvat niin maalle, metsään kuin vesille ja niitä voi käyttää ilman särkymisen pelkoa. Näppäimistömallien käyttömukavuus on tavallisten Notebook-mallien tasolla. Optiona ne saa myös kosketusnäytöllä varustettuna. Kannettava teollisuustietokone on varustettu auringonvalossa näkyvällä kirkkaalla näytöllä ja runsailla tietoliikenneoptioilla. Robustit LapTop-mallimme ovat vähintään IP-54 luokiteltuja, mutta niitä saa myös tiukemman standardin mukaan, jolloin ne kestävät jopa painepesurilla tapahtuvan puhdistuksen. Tuotteet soveltuvat siis haastavaan työhön vaikeissa olosuhteissa.
ANDROID-PÄÄTELAITE AMMATTIKÄYTTÖÖN

Deal Comp:lla on tarjota myös Android-päätelaitteita ammattikäyttöön. Teolliseen ja ammattikäyttöön suunnitellut Android-päätelaitteet kestävät olosuhteita, ovat varmatoimisia ja pitkäikäisiä. Niiden käyttöjärjestelmät on pysäytetty Android 7 tasolle jatkuvan päivitysrumban estämiseksi. Ne ovat siis koko elinkaariajattelulta varmempia ja tuottavampia kuin kuluttajakäyttöön suunnitellut Android-puhelimet ja -Tabletit.

Xenarc RT71
Vaativaan maasto/ulkokäyttöön suunniteltu Xenarc RT71 on IP67 suojattu 7” Android-tabletti neljällä ytimellä. Kapasitiivinen kosketusnäyttö 1000 cd/m² kirkkaudella toimii jopa suorassa auringonpaisteessa. Hyvät yhteydet kuten 2G / 3G / 4G / LTE / WiFi / Bluetooth 4.0 varmistavat jatkuvan liitettävyyden taustajärjestelmiin. Lisäksi RT71:ssä on sisäänrakennettuna GPS, Gyro, NFC, 2 x kamera ja GPIO-portti. RT71 toimii pakkasessa ja kestää putoamisen.Koko 202 L x 138 K x 22 S ja paino 662 g.
KIINNOSTUITKO?

Kerromme sinulle mikä malli sopii parhaiten juuri teidän käyttöönne.

Ota yhteyttä