ERITYISOSAAMISTA

Tietoteknisten ratkaisujen rakentaminen laivoihin vaatii erityisosaamista. Deal Comp:lla on vuosikymmenten kokemus sekä useita referenssejä vaativista toimituksista tällä toimialalla. Olemme partnereidemme kanssa toimittaneet tuotteita ja ratkaisuja asiakkaillemme vaativaan käyttöön, jossa tuotteidemme luotettavuus ja kestävyys ovat olleet pääroolissa. Voitte luottaa osaamiseemme näissä haastavissa toimintaympäristöissä.
LUOTETTAVAT YHTEYDET

Meriteollisuuden erikoistuotteista voidaan mainita esimerkkinä älykäs reititinjärjestelmä, joka pystyy yhdistämään useita verkkoyhteyksiä yhdeksi turvalliseksi yhteydeksi. Viranomaiset ja korkeaa turvallisuustasoa vaativat yritykset käyttävät näitä ratkaisuja nopeiden ja katkeamattomien tietoliikenneyhteyksien varmistamiseksi. Yhteyksiä voidaan säätää hinnan tai siirtokapasiteetin perusteella, sekä sijainnin tai käytettävissä olevien verkkojen perusteella. Vaikka reititin käyttää samanaikaisesti viittä yhteyttä, kuten satelliittia, 2G-, 3G-, 4G- ja 5G-yhteyttä, järjestelmä näkee vain yhden IP-osoitteen. Siksi monikanavareititin pystyy palvelemaan mitä tahansa järjestelmää ilman lisätyötä.
SERTIFIOIDUT RATKAISUT

Deal Comp on kestävien ja tehokkaiden tietokoneiden, sekä reitittimien toimittaja meriteollisuudelle. Ratkaisumme ovat luotettavia ja turvallisia ja kaikki tuotteemme täyttävät tiukat meriteollisuuden IEC60945 vaatimukset. Olemme mukana kehittämässä ja tarjoamassa ratkaisuja meriteollisuudelle yhdessä muiden Suomalaisten yhtiöiden ja BusinessFinlandin kanssa. Lisätietoja yhteistarjonnasta.
KIINNOSTUITKO?

Keskustellaan kuinka voimme auttaa teitä.

OTA YHTEYTTÄ