Merkittävä osa Deal Comp Oy:n ydintoiminnasta fokusoituu ajoneuvoissa ja logistiikassa käytettäviin ns. ”ruggeroituihin” ja EU-sertifioituihin tietokoneisiin sekä langattoman tietoliikenteen päätelaitteisiin, joita olemme valmistaneet jo 90-luvulta asti. Toimitamme myös järjestelmätason ratkaisuja verkostoitumalla muiden alan osaajien kanssa.

Liikennöitsijöiden parissa suosituksi ratkaisuksi on noussut Deal Compin toimittama olosuhteita kestävä DBox-PC ajoneuvotietokone, johon liitetään katkotta toimiva monikanavareititin sekä useampia 7″-32″-näyttöjä. PC:hen pystyy myös liittämään erillisiä videolähteitä, esim. peruutus- ja turvakamerat sekä muita ajoneuvossa tarvittavia elektronisia laitteita. Tietokone on suojattu ajoneuvon virtapiikeiltä ja -katkoilta sekä osaa kylmäkäynnistykset ja hallitun alasajon vikatilanteissa.

 

Deal Comp Oy on jo vuosituhannen vaihteesta lähtien toimittanut päämiesten kenttäkäyttöön soveltuvia vaativien olosuhteiden kannettavia tietokoneita. Lisäksi Deal Comp Oy on suunnitellut ja valmistanut asiakastilauksesta Military-tason laitteita kohteisiin, joissa alan johtavienkaan valmistajien tuotteiden ominaisuudet eivät ole riittäneet, mm. Puolustusvoimille. Valikoimista löytyy teollisuustason PDA, Tablet sekä Laptop mallit eri käyttötarkoituksiin.