PAREMPAA OPTIMOINTIA

Logistiset ratkaisut kehittyvät kovaa vauhtia ja Deal Comp toimittaa ajoneuvotietokoneita ja reitittimiä näihin tarpeisiin. Viimeisin kehitysaskel logistisissa ratkaisuissa on ajoneuvosensoridatan liittäminen suoraan logistisiin järjestelmiin, ympäröivään tietoyhteiskuntaan, sekä datataloustoimijoihin luodakseen automaattisesti ja tehokkaasti toimivan ympäristön. Logistiikkatoiminnan tehostamista luodaan ennakoinnin ja optimoinnin kautta. Kaikki end-to-end logistiikan toimijaosapuolet liitetään samaan ketjuun, jolloin jokainen osapuoli näkee tavaravirtojen kulun ja pystyy optimoimaan oman toimintansa. Ajoneuvoantureista tieto siirtyy automaattisesti tavaravirtoihin, jolloin esimerkiksi rahdin paino ja arvioitu saapumisaika ovat välittömästi kaikkien käytettävissä.
TEHOSTAMISTA TIETOA JAKAMALLA

Säästöihin päästään käsiksi, kun liitetään ajoneuvon anturitieto tietoyhteiskuntaan, jossa jaetaan esimerkiksi liikennetietoa avoimesti liikenneyhtiölle. Vastakkaisesti/käänteisesti/vastavuoroisesti, kun saadaan koko maan kattava, jalostettu liikennetieto kaikista tiellä liikkujista, oman liikennöinnin suunnittelu mahdollistaa säästöjen syntymisen. Myös viranomaisten kanssa jaettu tieto vähentää rutiininomaista työtä. Datatalouspartnereiden kanssa jaettu anturidata mahdollistaa investointikustannuksien kompensoinnin ja/tai säästöjä ylläpitokustannuksista. Ajoneuvon anturidatan jalostaminen datataloustuotteiksi on jatkuvasti kehittyvä teollisuudenala, joka mahdollistaa datan omistajalle tuloja tai etuja datan vaihdantataloudessa.
DEAL COMP:N RATKAISUT

Deal Comp:n valmistamat ajoneuvotietokoneet soveltuvat metsäkoneiden, trukkien, rekkojen (e1), junien (EN50155), satamalukkien ja laivojen (IEC60945) käyttöön. Tietokoneet ovat valmistettu pitkän elinkaaren komponenteista, jotka kestävät vaativaa ammattikäyttöä. Lisäksi tuotteet ovat viranomaisten hyväksymiä ja erittäin luotettavia. Laadukkaiden antureiden avulla ajoneuvoista ja työkoneista kerätään dataa tiedonkeruutietokoneeseen, josta tieto ohjataan eri järjestelmiin tehokkaalla ja turvallisella reititysratkaisulla. Näitä kerättyjä tietoja hyödynnetään esimerkiksi logistiikan tehostamisessa.
KIINNOSTUITKO?

Kartoitetaan yhdessä mitkä tuotteet soveltuvat parhaiten teidän käyttöön.

OTA YHTEYTTÄ