Tarkka sijainti maan päällä ja maan alla

DealComp MOCCULA-RTK on tehokas itsenäinen korkean tarkkuuden RTK:lla parannettu GNSS-paikannuslaite, joka on tarkoitettu ensisijaisesti ajoneuvosovelluksiin. Navigointijärjestelmä hyödyntää uusinta anturiavusteista teknologiaa GNSS-satelliittipaikannuksessa. Siirtyminen näiden navigointiteknologioiden välillä on saumatonta, viiveetöntä ja läpinäkyvää. Moccula on helppo asentaa sen kompaktin koon 129 x 104 x 40 mm ansiosta. Tarkkojen sijaintitietojen lisäksi se mahdollistaa erittäin nopean dataviestinnän sisäänrakennetun LTE CAT4 -modeemin ansiosta. Voit nyt päivittää olemassa olevan ajoneuvoratkaisusi yhdellä asennuksella. Saat reaaliaikaisen erittäin tarkan sijainnin ja nopean datayhteyden yhdessä paketissa.

MOCCULA-FRONT

GNSS-moduuli käyttää integroituja erittäin herkkiä RTK-antureita, joita tukevat ajoneuvon nopeus- ja suuntatiedot. CAN-väyläisissä ajoneuvoissa MOCCULA-RTK lukee ajoneuvon nopeus- ja suuntatiedot OBD II- tai J1939 FMS CAN-portista. CAN-järjestelmän päivitysnopeus on 10 ms. Jos CAN-data on saatavilla, mitään ulkoisia antureita ei tarvita. Asennustyö on siis nopea ja vaivaton.
Moccula RTK toimii myös ajoneuvoissa, joissa CAN-dataa ei ole saatavilla. Tällöin 8-36V DC jännitteen lisäksi ajoneuvosta tarvitaan fyysiset pyörän pyörintänopeuspulssi ja suuntasignaali. MOCCULA-RTK tukee väliaikaista navigointia maanalla, kuten tunneleissa, parkkihalleissa, varastoissa ja jne. Maanalaisissa koeajoissa Moccula on osoittautunut erittäin tarkaksi. Sen avulla on pystytty navigoimaan kaupungin maanalaisissa tunneleissa useiden kilometrien ajan.

MOCCULA-RTK perustuu neliytimiseen ARM CORTEX A7 -prosessoriin, jota tukee erillinen järjestelmänhallintakontrolleri. Käyttöjärjestelmänä toimii YOCTO Linux. Paikallista Flash-tallennustilaa käytetään sovellusohjelmistoihin ja puskurointiin. uSD-korttia voidaan käyttää esim. ajoneuvon parametritietojen kirjaamiseen. Ulkoisia liitäntöjä ovat Fast Ethernet, RS-485 ja kaksi CAN-väyläporttia. MOCCULA-RTK tarjoaa myös neljä optisesti isoloitua 0-24 VDC -alueen yleiskäyttöistä digitaalituloa (GPI). Optoerotetut sisääntulot on myös hätäpainikkeen ja sytytysvirran tunnistusta varten. Hätäpainikkeen sisääntuloon voi liittää ketjutetut matkustajien ja kuljettajan hätäpainikkeet. MOCCULA-RTK voidaan räätälöidä tukemaan erilaisia toimintoja hätäpainikkeen aktivoinnin perusteella.

MOCCULA-RTK toimii monipuolisena reitittimenä, joka pystyy poimimaan ajoneuvon diagnostiikkatiedot CAN-väylästä. MOCCULA-RTK voi myös toimia ITxPT-yhteensopivana GNSS-to-IP-järjestelmänä, joka tarjoaa paikannuspalvelua ja tietoliikennettä muille ajoneuvon järjestelmille.

MOCCULA-RTK:n virtalähdeosio on suunnitteltu ylittäämään EN50155:n vaatimukset. Virran sisääntulo sisältää aktiivisen suojapiirin ja monivaiheisen suodattimen, jotka varmistavat alhaiset EMC-emissiot ja hyvän häiriönsietokyvyn. Virran sisääntulo on lisäksi käänteissuojattu 100 VDC asti ja kestää ylijännitteen 100 VDC asti. MOCCULA-RTK:n käyttölämpötila-alue on -20 … +70 C.

MOCCULA-RTK tarjoaa avoimen ohjelmistoalustan, joka on ohjelmoitavissa ja päivitettävissä tukemaan erilaisia projektivaatimuksia ja liitettävissä API:n kautta taustajärjestelmiin.

Ominaisuudet

GNSS-paikannusPaikannusteknologiat: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo ja QZSS
48 kanavaa
162 dBm herkkyys
Antennin oikosulku-, ja katkoshavainnointi
FAKRA-antenniliitäntä (ITxPT)
RTKSisäänrakennetu 6-akselin MEMS-anturi
OBD tai J1939 FMS CAN-liitäntä nopeustiedon lukemista varten
Optoisoloitu pyörän pyörintänopeuspulssitulo ja suuntavilkku sisääntulo 0-24VDC
Langattomat yhteydetLTE CAT 4-modeemi
eSIM ja uSIM, valittavissa ohjelmalla uSIM korttipaikka
B1, B3, B5, B7, B8, B20 B38, B40, B41 taajuusalue tuki
Lähetysnopeus (max) 50Mbps
Vastaanottonopeus (max) 150Mbps
FAKRA-antenniliitäntä (ITxPT)
CPU 1Linux ARM CORTEX A7 4 ydin, 1.2GHz
512GB eMMC Flash, SD-card korttipaikka
CPU 2ARM CORTEX A0 järjestelmän hallinta kontrolleri
Valinnainen 1.1” OLED-näyttö
Liitännät10/100Mbit Ethernet (RJ-45 tai optio M12 D-code)
Optio 802.11ac WiFi RTL8812
USB 2.0, TYPE AB liitäntä
RS-485, 2x CAN portti
4x optoisoloitu 0-24VDC digitaalinen IN, Hätäpainike IN, Käynnistys IN
Jännite8-38VDC
Ledit ja näytöt1x modeemin tila, 1x käyttäjän konfiguroitavissa, OLED-näyttö optiona
OhjelmistoModeemipaikannusdata, IP-paikannustieto
Reititystoiminto
Järjestelmän konfigurointi
J1939 FMS CAN-tiedon lähetys
Kiihtyvyysanturiperustainen kuljettajan ajotapamonitorointi
Päivitettävissä ja konfiguroitavissa langattomasti
Koko129 x 104 x 40 mm
KIINNOSTUITKO?

Saadaksesi lisätietoja tuotteista ja palveluista.

Ota yhteyttä