TIETOTURVALLINEN JA TOIMINTAVARMA

Deal Comp:n valmistama ruggeroitu ja akkuvarmennettu monikanavareititin on tietoturvallinen ja toimintavarma. Se on etähallittavissa ja tietoliikenne on priorisoitavissa palvelukohtaisesti. Deal Comp:n monikanavareitittimien toteutus varmistaa hyvän ja jatkuvan yhteyden niin liikkuvaan ympäristöön, tehdashalleihin kuin massatapahtumiin.
Yhteyksiä voidaan säätää hinnan, siirtokapasiteetin, tai sijainnin ja käytettävissä olevien verkkojen perusteella. Monikanavaratkaisu käyttää viittä samanaikaista yhteyttä, kuten satelliittia ja 2G-, 3G-, 4G- ja 5G-yhteyksiä, mutta järjestelmä näkee vain yhden IP-osoitteen. Siksi monikanavareititin pystyy palvelemaan mitä tahansa järjestelmää, johon se voidaan kytkeä ilman lisätyötä.
HYVÄT LIITÄNNÄT

Monikanavareitittimissä on monipuoliset liitännät, jolloin niillä voidaan esimerkiksi toistaa videoita isoille näytöille, luoda WIFI-verkkoja ja käyttää konenäköä. Monikanavareitittimistä löytyy myös liitännät ajoneuvoissa tärkeisiin lisälaitteisiin ja palveluihin, kuten CAN, GPS, DIO, RS-232 ja POE. Lisäksi voimme integroida monikanavareitittimiin erittäin tarkan paikannusratkaisun, joka sisältää kaikki markkinoilla olevat satelliittiteknologiat (GPS, Glonass, Beidou ja Galileo) ja pystyy 20-30 cm:n tarkkuuteen. Kun aktivoidaan Maanmittauslaitoksen RTK-palvelu, niin tarkkuus paranee aina 1 cm:iin.
Monikanavareitittimissä on IP65-luokiteltu kotelo, joka kestää käytön vaativissa olosuhteissa (lämpö, pöly, hiekka, kosteus, tärinä). Monikanavareitittimemme on hyväksytty ajoneuvo (e1), laiva (IEC60945) ja raideliikenne (EN50155) käyttöön ja tuotteitamme on toimitettu liikenteen harjoittajille, YK:n kriisinhallintajoukoille, sekä viranomaisille. Se on ihanteellinen tuote M2M ja IoT-ratkaisuihin.
KIINNOSTUITKO?

Keskustellaan kuinka voimme auttaa teitä.

OTA YHTEYTTÄ