Saat meiltä käyttöönne maailman teknologiajohtajina toimivien päämiestemme tuotteita Deal Comp Oy:n palveluilla. Päämiessuhteemme ovat pitkäkestoisia ja päämiehemme ovat todistaneet tuotteidensa ja palveluidensa laadun vuosien yhteistyön aikana. Jokaisella heistä on erityisosaamista, jota yhdistämällä valmistamme teille parhaan mahdollisen ratkaisun. Ota yhteyttä, niin autamme sinua saamaan parhaat tuotteet käyttöönne.

ADLADL Embedded Solutions Inc on johtava kustomoitavien ja huipputehokkaiden sulautettujen tietokoneiden valmistaja. Kohdealueena vaativien lämpötilavaihteluiden sekä kovien mekaanisten rasitusten ympäristöt. Saatavilla PC/104, 3.5″ sekä täysin kustomoidut emolevyt. Valikoimissa myös valmiita järjestelmiä.
http://www.adl-europe.com

sintronesTeollisuustason ajoneuvotietokoneiden sekä niiden komponentteihin erikoistunut valmistaja. Korkealaatuisten sekä innovatiivisten tuotteiden kehitystyötä on suoritettu mm Deal Comp Oy:n toimesta. Kustannustehokkaat ratkaisut moneen eri tarpeeseen.
http://www.sintrones.com

eloKosketusnäyttöjen teknologia- sekä markkinajohtaja, jonka laaja mallisto kattaa kaikki yleiset kosketusnäyttötekniikat. Valmistaa sekä kosketuselementtejä että valmiita pöytä-/ paneeliasennettavia TFT kosketusnäyttöjä.
http://www.elotouch.com

TrentonsystemsTrenton Technology Inc. on yksi PICMG®-emolevyjen teollisuusstandardin luojista ja johtavista valmistajista maailmassa. 1977 Uticassa USA:ssa perustetulla yhtiöllä on vankka kokemus teollisuustietokoneiden ja komponenttien valmistuksesta. Tänä päivänä Trenton valmistaa laajaa valikoimaa suoritinkortteja sekä passiiviemolevyjä. Asiakaslähtöisyys sekä vahva panostus tuotekehitykseen ovat pitäneet Trentonin teollisuustietotekniikan edelläkävijänä jo useita vuosikymmeniä. Valikoimissa Matrox MURA sertifioidut videoseinäalustat.
http://www.trentonsystems.com

ReniceRenice technology on yksi muutamasta Flash valmistajasta maailmassa, jolla on oma valmistus muistinohjaimelle sekä firmwarelle. Tällä tehdas varmistaa SSD tuotteiden korkean laadun sekä pitkän saatavusajan tuotteelle muuttumattomana. Tuotteista löytyvät Military- sekä industrial mallit. http://www.renice-tech.com/en/index.html

tomtomTomTom on johtava navigaatiolaitteita sekä -ohjelmistoja toimittava yritys. Deal Comp Oy edustaa TomTom ammattilaitteita, kuten Android pohjaista ohjelmoitavaa ajoneuvolaitetta.
https://www.tomtom.com/

cactusCactus-Tech on erikoistunut industrial-grade Flash-muistituotteiden valmistukseen. Kohdealueena vaativien olosuhteiden kohteet, joissa datan säilyvyys / muistin kestävyys on kriittistä. Soveltuu myös käyttöjärjestelmä asennuksiin. Saatavilla CF, CFast, SD, SSD, USB, DOM, PC-card tai chip-formaateissa. http://www.cactus-tech.com

octagonOctagon systems valmistaa mm. kaivosteollisuuteen erittäin ruggeroituja tietokoneita. Vahva ja pitkä osaaminen sulautettujen järjestelmien valmistajana.
http://www.octagonsystems.com

arbor Teollisuus, medical sekä sulautettujen tietokoneiden valmistaja. Korkealaatuiset sekä innovatiiviset tuotteet. Myös useita eri teollisuustason kannettavia päätelaitteita niin varasto- kuin sairaala käyttöön. http://www.arbor.com.tw/

ieiTaiwanilainen PC-korttien ja teollisuustietokoneiden valmistaja, jonka laaja tuotevalikoima on hyvin kilpailukykyinen.
http://www.ieiworld.com

DiamondsystemsDiamond Systems on perustettu vuonna 1989. Kyseinen valmistaja on yksi alkuperäisistä PC/104 formaatin kehittäjistä. Voimakkaan sulautetuiden järjestelmien kehittäjänä heillä on laaja tietotaito erilaisten järjestelmäkomponettien valmistuksesta koko sulautettujen tietokoneiden markkina-alueelle. http://www.diamondsystems.com/

acces Acces I/O valmistaa huippulaadukkaita I/O moduuleita teollisuuskäyttöön. Valikoimasta löytyy niin Sarjakortit kuin Analogia- ja Digitaali- I/O tuotteet eri formaateissa sekä liitännöillä.
http://www.accesio.com

integralIntegral memory valmistaa muistituotteita sekä Flash- että RAM markkinoille. Muistikorteista löytyvät kaikki yleisimmät mallit; MicroSD, SD, CF sekä SSD massamuistit.  RAM-muisti valikoima täydentää tuoteperheen DIMM- sekä kannettavien tietokoneiden SODIMM- moduuleilla https://www.integralmemory.com/