Asiakas on kaiken lähtökohta. Tehdään yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja jo tänään!
Asiakkaamme tulevat teollisuusautomaation, viranomaissektorin sekä ajoneuvo- ja työkoneympäristöjen toimijoista. Deal Compin vahva osaaminen näillä toimialueilla on johtanut siihen, että useat tämän alan yritykset ovat valinneet Deal Compin laitetoimittajakseen ja yhteistyökumppanikseen. Osaamisemme tietoliikenteen ja tallennusratkaisujen toteuttajana voidaan nostaa esille, kun etsitään vaihtoehtoja vaativiin käyttöolosuhteisiin tarkoitettujen ratkaisujen hankinnassa.

 

Voimme auttaa teitä tai tehdä työt puolestanne

Deal Comp vastaa tarpeisiinne projektin alusta aina tuotantovaiheeseen siirtymiseen saakka. Yksi yhteys, monta palvelua. Laaja tuntemuksemme sulautetun tietotekniikan tuotteista, valmistajista sekä olemassa olevista ratkaisuista on käytettävissänne jo silloin, kun tuotteenne on vielä idea-asteella. Autamme teitä, kun tuote päätyy suunnittelupöydälle etsimällä sopivia ratkaisumalleja tai kun ensimmäistä prototyyppiä aletaan rakentamaan, hankimme teille siihen tarvittavat tuotteet ja autamme integroinnissa. Mikäli tuotteenne tarvitsevat ennen tuotantoon päätymistä viranomaisten hyväksyntöjä tai muita sertifikaatteja, niin voimme auttaa teitä niiden hankinnassa. Kun aletaan lähestyä tuotantovaihetta, voimme auttaa teitä hankkimalla varastoon tarvittavia komponenteja.

 

Jos sopivaa ei löydy, suunnittelemme ja valmistamme sen

Toisinaan tulee vastaan tilanteita, että ei ole olemassa valmista tuotetta, joka vastaisi tarvetta. Tai ei ole olemassa menetelmää, jolla ongelma voitaisiin ratkaista. Silloin voimme käyttää tuotekehityksemme osaamista asian ratkaisemiseksi.

 

Kuka kokoaisi osista laitteen?

Tuotanto ja testaus ovat osa asiakkaamme laatuketjua!
Me Deal Compissa voimme tehdä sen teille. Ja jos omat resurssimme eivät riitä, niin tarvittaessa autamme teitä löytämään sopivan toimittajan, joka voi vastata tuotannosta ja kokoonpanosta aina laitekohtaiseen lopputestaukseen saakka.

 

Voitte noutaa sen varastostamme

Osaamisemme maahantuonnissa ja logistiikan hoidossa on vahva. Autamme yritystäsi saamaan tuotteet ajallaan käyttöönne ja parannamme siten valmiuksianne toimia tehokkaasti projekteissanne ja toimituksissanne. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voimme sopia erikseen kanssanne siitä, että tuotetta on varastoituna meillä täällä Suomessa odottamassa toimitusta teille. Tämä auttaa yritystänne toimitusten aikatauluttamisessa ja osaltaan tekee toiminnastanne tehokkaampaa.