LUOTETTAVAT YHTEYDET

Laadukkaat yhteydet ovat järjestelmien Akilleen kantapää. Deal Comp on yhteistyökumppaneidensa kanssa suunnitellut ja toteuttanut ruggeroituja, langattomia monikanavareitittimiä ajoneuvoihin sekä teollisuus- että viranomaiskäyttöön. Julkisissa massatapahtumissa, liikenneruuhkissa, katastrofitilanteissa ja sähkökatkosten aikana datayhteydet saattavat katketa tai pätkiä. Monikanavareitittimet käyttävät useampia viestintäkanavia samanaikaisesti ja varmistavat katkeamattoman dataliikenteen järjestelmien välillä viranomaisten vaatimalla tasolla suojattuna. Nopea monikanavareititin voi myös toimia esimerkiksi varayhteytenä kiinteiden yhteyksien ohella.
MONIPUOLISET LIITÄNNÄT

Monikanavareitittimissä on monipuoliset liitännät, jolloin niillä voidaan muun muassa toistaa videoita isoille näytöille, luoda WIFI-verkkoja ja käyttää konenäköä. Monikanavareitittimistä löytyy myös liitännät ajoneuvojen tärkeisiin lisälaitteisiin ja palveluihin, kuten CAN, GPS, DIO, RS-232 ja POE. Lisäksi voimme integroida monikanavareitittimiin erittäin tarkan paikannusratkaisun, joka sisältää kaikki markkinoilla olevat satelliittiteknologiat (GPS, Glonass, Beidou ja Galileo) ja pystyy 20-30 cm:n tarkkuuteen. Kun aktivoidaan Maanmittauslaitoksen RTK-palvelu, niin tarkkuus paranee aina 1 cm:iin.
KIINNOSTUITKO?

Soveltuuko monikanavareititin teidän käyttöönne? Selvitetään se yhdessä, jotta teille saadaan rakennettua sopiva ratkaisu.

OTA YHTEYTTÄ