Yhteistyöllä parempia ratkaisuja

Pitkän ja efektiivisen historiansa aikana Deal Comp on tehnyt yhteistyötä merkittävien ratkaisutoimittajien kanssa. Olemme toteuttaneet monia haastavia projekteja, joista voi lukea lisää referensseistä. Mikä on saanut monet ratkaisutoimittajat valitsemaan Deal Comp:n yhteistyökumppanikseen? State-of-art ohjelmisto tarvitsee parikseen kestävän, luotettavan ja pitkän elinkaaren tietotekniikkaraudan, johon voi luottaa nyt ja tulevaisuudessa. Deal Comp:n kyky auttaa ratkaisutoimittajia löytämään optimoidun rautaratkaisun globaaleilta markkinoilta.

Hyvät päämiehet

Deal Comp:lla on 15 kansainvälistä päämiestä, jotka ovat alansa globaaleja teknologiajohtajia ja joilla on erityisosaamista eri osa-alueilta. Jos näiltä päämiehiltä ei löydy asiakkaalle sopivia tuotteita, niin Deal Comp voi kehittää joko yhteistyössä päämiestensä kanssa tai itse ammattitaitoisella ryhmällä käyttöön soveltuvat ratkaisut.

Innovatiiviset ratkaisut

Deal Comp on joustava/taitava partneri uusien palveluiden kehityksessä ja niiden toimivuuden testauksessa kenttäolosuhteissa. Olemme tuoneet ensimmäisenä markkinoille monia uusia teknologiaratkaisuja ja auttaneet ratkaisutoimittajia ottamaan niitä käyttöön. Esimerkkinä mainittakoon eri verkko- ja paikannusteknologioiden tuominen markkinoille ensimmäisenä. Näissä tapauksissa ratkaisutoimittaja on saanut tuotteidemme avulla etulyöntiaseman muihin kilpailijoihin nähden ja voittanut tarjouskilpailuja.

KIINNOSTUITKO?

Keskustellaan kuinka voimme teitä auttaa

OTA YHTEYTTÄ