Henkilökunta

Toimitusjohtaja Tauno Laakso

Deal Compin perustaja Tauno Laakso teki aiemmin 24-vuoden kansainvälisen myynti- ja markkinointiuran Tampella-Tamrockin, Nokian ja Idescon johtotehtävissä. Saatu laaja liiketoimintatuntemus tarjosi perustan Deal Compin kehittämiselle yhdeksi Suomen johtavista vaativien olosuhteiden tietokonetoimittajista, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuista haastavissa kohteissa. Koska globaalit markkinat vaativat yhä laajempia teknologisia alustoja, yhtiö on lisännyt T&K-toimintaa, jonka vuoksi voimme tänään tarjota laajan valikoiman IoT-ratkaisuja.

Suunnittelun pääinsinööri Frans Koskenheimo

Frans Koskenheimo on tutkinnon tehnyt Sähkötekniikka & Tietojenkäsittelytieteet (1994). Hänellä on yli 28 vuoden kokemus tutkimuksesta ja kehityksestä, mukaan lukien yritykset, kuten Nokia Networks, Deal Comp ja GE Healthcare Global X-Ray, HW-suunnittelijana, projektipäällikkönä, suunnittelupäällikkönä ja johtavana järjestelmäsuunnittelijana.

Ohjelmistokehittäjä Leevi Lievonen

Pohjoiskarjalainen ongelmanratkoja, jonka erikoisosaamisalueena GNU/Linux ja rautaläheinen ohjelmointi. C:n ja pythonin lisäksi taipuu hätätapauksissa vaikka Savon murre. 

Ohjelmistokehittäjä Lassi Ihalainen

Lassi Ihalainen on opiskellut automaatio- ja systeemitekniikkaa Aalto-yliopistossa. Hän on työskennellyt aikaisemmin Tieto OYJ:llä ja hänen tehtäviin Dealcompilla kuuluu tuotekehitys, testaus ja ohjelmistosuunnittelu. Lassin erityinen kiinnostuksen kohde ovat matalan tason ratkaisut sulautetuissa järjestelmissä. 

Myynti, markkinointi ja projektit Jukka Alhonen

Jukka Alhosella on yli 25 vuoden kokemus myynti-ja markkinointi tehtävistä sekä liiketoiminnan kehittämisestä kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.
Hän on ollut mukana rakentamassa uusia palveluita, kehittämässä ekosysteemejä ja lanseeraamassa uusia digitaalisia ratkaisuja.

Osto ja logistiikka Pentti Hakanen

Tarkat ja hyvin ajoitetut toimitukset ovat kaiken A ja Ö. Pidämme huolen, että komponentit saapuvat ajoissa maahan ja sovitut asiakastoimitukset lähtevät sovittuna päivänä. Luottamus syntyy sovittujen asioiden kiinnipitämisestä.

Tekninen asiantuntija Jon Lee

It is all about stable and good technology. When we use industrial grade components and well designed housing, products and solutions can live longer.

Senior advicer Daniel-Jose Hänninen

Danielilla on vahva kokemus ihmislähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä muotoilun keinoin sekä konsultointiliiketoiminnan johtamisesta. Daniel on ollut rakentamassa useita tunnettuja palveluita eri arvoketjujen edelläkävijöille ja omaa merkittävän kokemuksen teknologiayritysten kehittämisestä. Danielin vahvuutensa on yhdistää analyyttinen ajattelu luovaan ongelmanratkaisuun sekä kääntää liiketoiminnallisia haasteita muotoilun kielelle.

Yhteystiedot

Deal Comp Oy
myynti@dealcomp.fi
+358 9 4788 7700
Laulukuja 4
FI-00420
Helsinki
Finland

Y-tunnus: 0905616-6

Sähköpostit etunimi.sukunimi(at)dealcomp.fi

Viestit ja yhteydenottopyynnöt

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe 09:00-16:00