LOW-8637Toimitusjohtaja Tauno Laakso

Kaikki on mahdollista. Ei pidä jäädä turhaan pohtimaan voiko tietotekniikkaa käyttää vaikeissa olosuhteissa. Me Dealcompilla toteutamme asiakkaiden toiveesta ratkaisuja pohjoismaisissa olosuhteissa. Oli sitten kylmää, kuumaa, pölyistä, tärinää, iskuja tai kosteata, toteutamme kestävän ja pitkäikäisen tietoteknisen ratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä. Moni on luullut, ettei hänen tarvetta tai toivetta voi toteuttaa. Me suunnittelemme ja toteutamme sellaista, jota ei valmiina markkinoilta löydy.

 

 

 

LOW-8953Tekninen johtaja Markku Ryynänen

Kyllä kestää ja pitkään. Olemme toteuttaneet tietoteknisiä ratkaisuja vuodesta 1992 asti ja osa tuotteista on edelleen käytössä. Älä yritä itse halvoilla komponenteilla ja pety. Moni on koittanut ratkaista haasteen itse ja luottanut halvempiin normaaliolosuhteiden komponentteihin. Kun laitteet eivät ole toimineet, on projektin kustannukset moninkertaistuneet huoltojen tai takaisinvetojen takia. Ota yhteyttä meihin, niin suunnittelemme kestävän ja pitkäikäisen ratkaisun, joka toimii varmasti ja on huoltovapaa.

 

 

 

LOW-8541Markkinointi ja myynti Jukka Alhonen

Hyvin suunniteltu tietotekninen ratkaisu nopeuttaa työntekoa. Kertokaa vain meille kuinka teette työtä, niin me suunnittelemme siihen sopivan ratkaisun. Tietotekniikan pitää tukea liiketoimintaa eikä päinvastoin. Asiakkaamme ovat kiitelleet tuotteitamme luotettaviksi ja huoltovapaiksi, jonka lisäksi niiden pitkä elinkaari pidentää myös ohjelmiston käytettävyyttä. Samalla heidän arkinen ahertaminen on nopeutunut, helpottunut ja muuttunut tuottavammaksi.

 

 

 

LOW-8596Osto ja logistiikka Pentti Hakanen

Tarkat ja hyvin ajoitetut toimitukset ovat kaiken A ja Ö. Pidämme huolen, että komponentit saapuvat ajoissa maahan ja sovitut asiakastoimitukset lähtevät sovittuna päivänä. Luottamus syntyy sovittujen asioiden kiinnipitämisestä.

 

 

 

 

 

LOW-8854Tekninen asiantuntija Jon Lee

It is all about stable and good technology. When we use industrial grade components and well designed housing, products and solutions can live longer.

 

 

 

 

 

LOW-8711Talousjohtaja Sari Salonen

Hyvä ja järkevä taloushallinta tukee liiketoimintaa. Deal Comp pystyy hoitamaan pitkäkestoiset suunnittelu- ja tuotantoprojektit kustannustehokkaasti ja joustavaksi. Siksi moni asiakas on valinnut laadukkaat kotimaiset palvelumme.

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Deal Comp Oy
myynti@dealcomp.fi
+358 9 4788 7700
Laurinmäenkuja 3 B
FI-00440
Helsinki
Finland

Y-tunnus: 0905616-6

Sähköpostit etunimi.sukunimi(at)dealcomp.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe 09:00-16:00