Sulautetun tietotekniikan asiantuntija

Suunnittelemme, kokoamme ja toteutamme toimintavarmoja tietotekniikkaratkaisuja, jotka kestävät kuumaa, pakkasta, kosteutta, pölyä, tärinää ja iskuja.

Alansa ammattilainen

Deal Comp Oy on Suomen johtavia vaativien olosuhteiden ja mobiiliin kenttäkäyttöön sekä ajoneuvoihin tarkoitettujen kestävien tietokoneiden ja reitittimien toimittaja.
Keskeinen osaamisalueemme on suunnitella ja toteuttaa military-tason tietokoneita ja reitittimiä kilpailukykyiseen hintaan olosuhteisiin, joissa kuumuus, pakkanen, kosteus, pöly, tärinä ja iskut piinaavat.
Vuodesta 1992 lähtien olemme harjoittaneet tietotekniikan tuotteiden maahantuontia sekä myyntiä teollisuuden ja ammattikäyttäjien tarpeisiin.
Yli 25 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla myös suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisia erikoistuotteita ratkaisemaan ongelmia, mihin markkinoiden tarjoamat tuotteet eivät sovellu.
Deal Comp Oy:n laaja tuotevalikoima ja erikoisosaaminen yhdistettynä luotettavaan asiakaspalveluun ovat luoneet meille pitkäaikaisen yhteistyökumppanin aseman asiakkaidemme keskuudessa.

Kokemus ja yhteistyö takaavat laadukkaat ratkaisut

Toimimme usein teollisuusasiakkaidemme projekteissa lisäarvon tuottajana. Suunnittelupalvelumme tuntee erityisesti liikkuvan kaluston ja hankalien ympäristöolosuhteiden asettamat haasteet ja pystyy kehittämään toimivan ratkaisun asiakaskohtaiseen tarpeeseen.
Painopistealueena ovat asiakaskohtaisesti suunnitellut vaativiin olosuhteisiin soveltuvat “kaikenkestävät” tietokoneet sekä tietoliikennelaitteet.
Kehitystyömme käytössä on myös päämiestemme laaja ”know how” -tuki, joka mahdollistaa viimeisimpien teknologia innovaatioden hyödyntämisen ratkaisuissa.
Päämiehemme ja kumppanimme ovat maailmalla teknologisesti ja laadullisesti huipputason saavuttaneita sulautettujen ja mobiilien teollisuustietokoneiden, kosketus­näyttöjen ja elektroniikkakomponenttien valmistajia.

Pitkän elinkaaren laadukkaita tuotteita

Järjestelmätoimittajille ja valmistusta harjoittaville yrityksille toimitamme myös maahantuomiamme teollisuustietokone- ja elektroniikkakomponentteja, mm. piirikortteja, RAM- ja massamuisteja sekä SSD-levyjä.
Laaja valikoimamme kattaa myös paneeli- että kaappiasennettavat mallit samoin kuin kannettavat ja ajoneuvoasennettavat kenttäolosuhteet kestävät teollisuustietokoneet.

KIINNOSTUITKO?

Kehitetään yhdessä liiketoimintaanne. Asiantuntijamme kertovat lisää aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ