Sulautetun tietotekniikan asiantuntija

Suunnittelemme, kokoamme ja toteutamme tietotekniikkaratkaisuja, jotka kestävät kuumaa, pakkasta, kosteutta, pölyä, tärinää ja iskuja, eivätkä jätä asiakasta pulaan.

 

Alansa ammattilainen

Deal Comp Oy on Suomen johtavia vaativien olosuhteiden ja mobiiliin kenttäkäyttöön sekä ajoneuvoihin tarkoitettujen kestävien tietokoneiden ja reitittimien toimittaja. Vuodesta 1992 lähtien olemme harjoittaneet tietotekniikan tuotteiden maahantuontia, myyntiä sekä erikoistietokoneiden ja verkkolaitteiden valmistusta teollisuuden ja ammattikäyttäjien tarpeisiin.
Yli 25 vuoden aikana hankitun kokemuksen tuomalla ammattitaidolla valmistamme myös asiakaskohtaisesti suunniteltuja erikoistuotteita ratkaisemaan ongelmia joihin markkinoilta ei löydy sopivaa tuotetta. Deal Compin laaja tuote­valikoima yhdistettynä erikois­osaamiseen ja luotettavaan asiakaspalveluun on luonut meille pitkäaikaisen
yhteistyökumppanin aseman asiakkaidemme keskuudessa. Keskeinen osaamisalueemme on suunnitella ja toteuttaa military-tason tietokoneita ja reitittimiä kilpailukykyiseen hintaan olosuhteisiin, joissa kuumuus, pakkanen, kosteus, pöly, tärinä ja iskut piinaavat.

 

Erikoistietotekniikan suunnittelu ja valmistus

Toimimme usein teollisuusasiakkaidemme projekteissa lisäarvon tuottajana. Suunnittelupalvelumme tuntee erityisesti liikkuvan kaluston ja hankalien ympäristöolosuhteiden asettamat haasteet ja pystyy kehittämään toimivan ratkaisun asiakaskohtaiseen tarpeeseen.
Kehitystyömme käytössä on myös päämiestemme laaja ”know how” -tuki. Täten asiakkaamme voivat vapauttaa omat resurssinsa perusliiketoimintansa hoitamiseen.

 

Teollisuus ja ammattituotteet

Päämiehemme ja kumppanimme ovat maailmalla teknologisesti ja laadullisesti huipputason saavuttaneita sulautettujen ja mobiilien teollisuustietokoneiden, kosketus­näyttöjen ja elektroniikkakomponenttien valmistajia. Laaja valikoimamme kattaa sekä paneeli- että kaappiasennettavat mallit samoin kuin kannettavat ja ajoneuvoasennettavat kenttäolosuhteet kestävät mikrot mukaanlukien paikannus- ja langattoman viestintätekniikan ratkaisut. Painopistealueena ovat asiakaskohtaisesti suunnitellut vaativiin olosuhteisiin soveltuvat “kaikenkestävät” tietokoneet sekä tietoliikennelaitteet. Järjestelmätoimittajille ja valmistusta harjoittaville yrityksille toimitamme myös maahantuomiamme teollisuustietokone- ja elektroniikkakomponentteja, mm. piirikortteja, RAM- ja massamuisteja sekä SSD-levyjä.
Valmistamme myös asiakaskohtaisesti tietokoneita, näyttöjä ja tietoliikenne­laitteita, joihin hankimme parhaiten soveltuvat komponentit maailman johtavilta teollisten eloktroniikkalaitteiden valmistajilta. Siten kauttamme saa mm. lähiverkkolaitteita, kosketusnäyttöjä, keskusmuisteja, teollisuuden puolijohdemuisteja, SSD-kovalevyjä sekä paljon muuta.