mobiili kumppanit

 Kumppanit

Deal Comp kumppanit1

Yhteis­työllä parempia ratkaisuja

Deal Comp yhdistää maailman johtavat teollisuuden tieto­tekniikka­tuotteet kotimaisiin ohjelmisto- ja integraattori­yhtiöihin. Näin voimme tarjota parhaita mahdollisia tieto­tekniikka­ratkaisuja sekä kotimaisille että kansain­välisille asiakkaille.

Pitkän ja efektiivisen historiansa aikana Deal Comp on tehnyt yhteistyötä merkittävien ratkaisu­toimittajien kanssa. Olemme toteuttaneet monia haastavia projekteja, joista voi lukea lisää referensseistä. Mikä on saanut monet ratkaisu­toimittajat valitsemaan Deal Compin yhteistyö­kumppanikseen? State-of-art -ohjelmisto tarvitsee parikseen kestävän, luotettavan ja pitkän elinkaaren tieto­tekniikka­raudan, johon voi luottaa nyt ja tulevaisuudessa. Deal Compin kyky auttaa ratkaisu­toimittajia löytämään optimoidun rautaratkaisun globaaleilta markkinoilta.

Luotettavat päämiehet

Deal Compilla on 15 kansainvälistä päämiestä, jotka ovat alansa globaaleja teknologiajohtajia ja joilla on erityisosaamista eri osa-alueilta. Jos näiltä päämiehiltä ei löydy asiakkaalle sopivia tuotteita, niin Deal Comp voi kehittää joko yhteistyössä päämiestensä kanssa tai itse ammatti­taitoisella ryhmällä käyttöön soveltuvat ratkaisut.

Innovatiiviset ratkaisut

Deal Comp on joustava/taitava partneri uusien palveluiden kehityksessä ja niiden toimivuuden testauksessa kenttä­olosuhteissa. Olemme tuoneet ensimmäisenä markkinoille monia uusia teknologia­ratkaisuja ja auttaneet ratkaisu­toimittajia ottamaan niitä käyttöön. Esimerkkinä mainittakoon eri verkko- ja paikannus­teknologioiden tuominen markkinoille ensimmäisenä. Näissä tapauksissa ratkaisu­toimittaja on saanut tuotteidemme avulla etulyönti­aseman muihin kilpailijoihin nähden ja voittanut tarjous­kilpailuja.

Päämiehemme:

Kiinnostuitko?