Kannettavat teollisuus­tietokoneet

Ei väliä vaikka pudottaisit kannettavan tieto­koneen maahan tai sen päälle roiskuisi vettä. Ammatti­käyttöön tarkoitetut vaativien olosuhteiden kannettavat tietokoneet soveltuvat niin maalle, metsään kuin vesille ja niitä voi käyttää ilman särkymisen pelkoa. Näppäimistö­mallien käyttö­mukavuus on tavallisten Notebook-mallien tasolla. Optiona ne saa myös kosketus­näytöllä varustettuna. Kannettava teollisuus­tietokone on varustettu auringonvalossa näkyvällä kirkkaalla näytöllä ja runsailla tietoliikenne­optioilla. Robustit LapTop-mallimme ovat vähintään IP-54 luokiteltuja, mutta niitä saa myös tiukemman standardin mukaan, jolloin ne kestävät jopa paine­pesurilla tapahtuvan puhdistuksen. Tuotteet soveltuvat siis haastavaan työhön vaikeissa olo­suhteissa.

paikantaminen

Kannettava (1)

Android-päätelaitteet ammatti­käyttöön

Deal Compilla on tarjota myös Android-päätelaitteita ammatti­käyttöön. Teolliseen ja ammatti­käyttöön suunnitellut Android-päätelaitteet kestävät olosuhteita, ovat varmatoimisia ja pitkä­ikäisiä. Niiden käyttö­järjestelmät on pysäytetty Android 7 tasolle jatkuvan päivitys­rumban estämiseksi. Ne ovat siis koko elinkaari­ajattelulta varmempia ja tuottavampia kuin kuluttaja­käyttöön suunnitellut Android-puhelimet ja -Tabletit.

Xenarc RT71
Vaativaan maasto-/ulkokäyttöön suunniteltu Xenarc RT71 on IP67 suojattu 7” Android-tabletti neljällä ytimellä. Kapasitiivinen kosketusnäyttö 1000 cd/m² kirkkaudella toimii jopa suorassa auringon­paisteessa. Hyvät yhteydet kuten 2G / 3G / 4G / LTE / WiFi / Bluetooth 4.0 varmistavat jatkuvan liitettävyyden tausta­järjestelmiin. Lisäksi RT71:ssä on sisäänrakennettuna GPS, Gyro, NFC, 2 x kamera ja GPIO-portti. RT71 toimii pakkasessa ja kestää putoamisen.Koko 202 L x 138 K x 22 S ja paino 662 g.

Kiinnostuitko?