Erityis­osaamista laiva­teollisuuteen

Tietoteknisten ratkaisujen rakentaminen laivoihin vaatii erityis­osaamista. Deal Compilla on vuosi­kymmenten kokemus sekä useita referenssejä vaativista toimituksista tällä toimialalla. Olemme partnereidemme kanssa toimittaneet tuotteita ja ratkaisuja asiakkaillemme vaativaan käyttöön, jossa tuotteidemme luotettavuus ja kestävyys ovat olleet pääroolissa. Voitte luottaa osaamiseemme näissä haastavissa toiminta­ympäristöissä.

laivaratkaisut 2

laivalogistiikka 2

Luotettavat yhteydet

Meriteollisuuden erikois­tuotteista voidaan mainita esimerkkinä älykäs reititin­järjestelmä, joka pystyy yhdistämään useita verkko­yhteyksiä yhdeksi turvalliseksi yhteydeksi. Viranomaiset ja korkeaa turvallisuus­tasoa vaativat yritykset käyttävät näitä ratkaisuja nopeiden ja katkeamattomien tieto­liikenne­yhteyksien varmistamiseksi. Yhteyksiä voidaan säätää hinnan tai siirto­kapasiteetin perusteella, sekä sijainnin tai käytettävissä olevien verkkojen perusteella. Vaikka reititin käyttää samanaikaisesti viittä yhteyttä, kuten satelliittia, 2G-, 3G-, 4G- ja 5G-yhteyttä, järjestelmä näkee vain yhden IP-osoitteen. Siksi monikanava­reititin pystyy palvelemaan mitä tahansa järjestelmää ilman lisätyötä.

Sertifioidut ratkaisut

Deal Comp on kestävien ja tehokkaiden tietokoneiden, sekä reitittimien toimittaja meri­teollisuudelle. Ratkaisumme ovat luotettavia ja turvallisia ja kaikki tuotteemme täyttävät tiukat meriteollisuuden IEC60945-vaatimukset. Olemme mukana kehittämässä ja tarjoamassa ratkaisuja meri­teollisuudelle yhdessä muiden suomalaisten yhtiöiden ja Business Finlandin kanssa. Lisätietoja yhteistarjonnasta.

rahtisatama

Kiinnostuitko?