Joukkoliikenne

Etsitkö tehokkuutta ja kannattavuutta parantavaa joukkoliikenneratkaisua? Tehostamme toimintaanne liittämällä kalustonne toiminnan­ohjaus­järjestelmiin ja rahaa tuottaviin digitaalisiin palveluihin. Integroimme liikkuvan kalustonne eri järjestelmiin, jolloin liiketoiminnan kannalta tärkeä tieto on realiaikaisessa käytössä, niin tienpäällä kuin konttorilla.

Kuljettajallanne on käytössään kaikki liiketoiminan kannalta kriittinen tieto, joka haetaan eri lähteistä ja ohjataan yhdelle ajoneuvonäytölle. Useampi näyttö ja yhtäaikainen viestintä poistuu ja ajo­ympäristöstä tulee rauhallisempi, turvallisempi ja ajonäkymä paranee.

Matkusta­jillenne näytetään infotaulusta paikkatietoa, matkustajainfoa, viihdettä, mainoksia ja inter­aktiivisia pelejä. Matkustamisesta tulee viihtyisämpää ja asiakas­tyytyväisyys kasvaa. Lisäksi liikennöitsijällä on mahdollisuus ansaita lisämyynnillä ja mainostuloilla.

Asiakaskuntamme koostuu kaikkien liikennemuotojen toimijoista, kuten taksit, bussit, junat, raitiovaunut, metrot ja kuljetusliikkeet. Laitteillamme on kaikki EU viranomaisten vaatimat hyväksynnät, joka takaa niiden turvallisen käytön.  

hslmatkustajainformaationaytto

 

Joukkoliikenneratkaisut 2-1

Liikenteen optimointi

Konttoriltanne voidaan monitoroida ja kontrolloida kaikkia ajoneuvoja yhtäaikaisesti samalla optimoiden liiketoimintaa toiminnan­ohjaus­järjestelmän kautta. Näin saadaan kaikki resurssit tarkasti hyötykäyttöön.

Asiakaskuntamme koostuu kaikista tie- ja raideliikenne­kaluston käyttäjistä, kuten takseista, linja-autoyhtiöistä, kuljetus­liikkeistä, junista sekä metroista. Ratkaisumme ovat ajoneuvo- ja raide­liikenne­hyväksyttyjä EU:n lainsäädännön mukaisesti sekä tieto­turvallisia nykystandardien mukaisesti.

ITS Ratkaisu

Deal Comp:n ajoneuvokäyttöön suunniteltu DCore 5G reititin, johon on integroitu tietokone on ITS-järjestelmän keskiössä. Yhdellä DCore reitittimellä korvataan useita erillisiä laitteita, jolloin asentaminen helpottuu ja kaapeleiden vetäminen vähenee.  Yhden reititin-tietokoneen integrointi taustajärjestelmään on selkeämpää ja laitteiden etähallinta on helpompaa. Deal Comp:n Open Source 5G reititin-tietokone on EN50155 raideliikenne- ja ajoneuvohyväksytty, joten sama laite voidaan asentaan kaikkiin julkisen liikenteen kulkuvälineisiin. Näin ollen yhdellä laitteella, yhdellä integraatiolla ja yhdellä valvontasovelluksella voidaan hallita julkisenliikenteen operaattorin kaikkia liikennevälineitä.  

DC-router-computer

 

ITS-architecture

 

Arkkitehtuuri

Deal Comp:n ajoneuvoreititintietokone on modernin ITS-ratkaisun ydin. Ajoneuvoreititintietokone yhdistää kaikki ajoneuvon ITxPT-laitteet ja mahdollistaa nopean, suojatun ja luotettavan yhteyden taustajärjestelmään. Ajoneuvoreititintietokoneessa on riittävästä liitäntöjä yhdistää lipunlukijat, kuljettajapääte, matkustajalaskentasensorit, matkustajainfonäytöt, turvakamerat sekä linjakyltit. Deal Comp voi toimittaa kaikki ajoneuvoon tarvittavat ITS-laitteet tai toimia osatoimittajana vain ajoneuvoreititintietokoneen osalta.

Kiinnostuitko?