Kestävät ratkaisut ajoneuvoille

Voit luottaa ajoneuvo­ratkaisuihimme, sillä Deal Comp on ollut edelläkävijä ajoneuvo­tietokoneiden kehityksessä jo 90-luvulta asti. Asiakkaitamme ovat yritykset, joilla on rekka-, kuorma- ja pakettiautoja tai muuta liikkuvaa kalustoa sekä valmistavat yritykset, kuten kori-ja metsäkone­tehtaat.

Pystymme rakentamaan luotettavan ratkaisun vaikka käyttö­kohteessa olisi äärimmäiset haasteet pölyn, pakkasen, tärinän ja virtakatkojen suhteen. Voimme liittää ajoneuvo­ratkaisunne kaikkiin tunnettuihin ajoneuvon tieto­liikenn­eprotokolliin (CAN), konenäkö­sensoreihin, I/O-lisälaitteisiin ja reitittimiin. Näin ajoneuvoistanne saadaan paljon arvokasta tietoa ja niistä tulee reaaliaikainen osa yrityksenne kokonais­järjestelmää.

Ajoneuvot

rahtiliikenne

Liike­toiminnan ehdoilla

Kun liiketoimintanne kehittyy ja tarpeenne muuttuvat, niin ajoneuvo­ratkaisunne voi liittää kaikki tulevaisuuden anturit/sensorit, modeemit jne. Kiitos käyttämämme avoimet ja standardit tekniikat ja käyttö­järjestelmät. Kaikki ratkaisumme täyttävät tieliikenteen e-sertifikaatin ja raide­liikenteen EN50155 standardin.

Jatkuvassa ajossa on tuhansia ajoneuvoja, joissa on Deal Compin ajoneuvoratkaisut käytössä.

Kiinnostuitko?