Pohjolan Liikenteen IOT-ratkaisu käytössä jo vuodesta 2014

Deal Comp Oy on toimittanut Pohjolan Liikenteen pitkänmatkan linja-autoihin ajoneuvotietokoneita vuosien 2014-2018 aikana. Linja-autot on varustettu Deal Comp Oy:n ajoneuvotietokoneilla, lisälaitteilla ja näytöillä. Ajoneuvotietokoneet välittävät telemetria-ja toiminnanohjaustietoa langattomasti linja-autojen ja varikon välillä.

Linja-autoissa oleva ajotietokone on kytketty useampaan laitteeseen ja näyttöön:

  • Bussin moottorin, juoma-automaatin sekä WC:n esilämmitys
  • Tarkka GPS-paikannin
  • WLAN-tukiasema matkustajille
  • Bussi-infonäytöt matkustajille
  • Peruutuskamera ja lipunlukulaite kuljettajalle

Ratkaisut_joukkoliikenne_9

Ratkaisut_joukkoliikenne_7-1

Tehokkuutta toiminnanohjaukseen

Varikolla Deal Comp:n tietokone on kytketty työnvuoroleimauslaitteeseen, toiminnanohjaukseen ja kuljettajien taukotilan info-näyttöihin.
Työvuoroleimauslaite kirjaa työntekijät sisään/ulos ja informoi tarpeellisista asioista. Kuljettajien taukotilassa tietokone on kytketty kuuteen näyttöön, jotka toimivat työnohjauksen kommunikointikanavana kuljettajille.

Deal Comp Oy:n tietokoneet ovat toimineet moitteettomasti ja saaneet paljon kiitosta kuljettajilta ja varikon henkilökunnalta.

 

Tutustu myös muihin referensseihimme:
Deal Comp on toimittanut informaatio­näyttöjä HSL:lle

HSL panostaa runkobussien matkustajainformaatioon – uusille näytöille myös päivän uutisia ja mainossisältöä.

Liikenne­valojen etuisuus­järjestelmä joukko­liikenteelle

Deal Comp Oy on suunnitellut ja toimittanut kaupunkibusseihin yli 300 kpl ajoneuvotietokoneita sekä liikennevalo-ohjausyksiköitä joukkoliikenne-etuisuusjärjestelmää varten.

Satakunnan Aluetaksin käytössä 250 kpl Deal Compin toimittamia ajoneuvo­tietokoneita

Kun 2000-luvun alussa vanhaa taksijärjestelmää alettiin ajamaan alas, Satakunnan Aluetaksi Oy ryhtyi etsimään uutta ratkaisua, missä on modernit tarpeet täyttävät ominaisuudet. Deal Comp Oy:n tarjoama ajoneuvotietokone täytti vaatimukset kilpailukykyisellä hinnalla.

Kiinnostuitko?