Satakunnan Aluetaksin käytössä 250 kpl Deal Compin toimittamia ajoneuvo­tieto­koneita

Kun 2000-luvun alussa vanhaa taksijärjestelmää alettiin ajamaan alas, Satakunnan Aluetaksi Oy ryhtyi etsimään uutta ratkaisua, missä on modernit tarpeet täyttävät ominaisuudet. Deal Comp Oy:n tarjoama ajoneuvotietokone täytti vaatimukset kilpailukykyisellä hinnalla. Kilpailevat laitteet olivat jopa tuplasti kalliimpia ja niissä oli ominaisuuksia, joita ei tarvittu. Satakunnan Aluetaksi Oy ja Deal Comp Oy aloittivat yhdessä taksi-PC kehittämisen vuonna 2003. Perusteellisten testausten jälkeen toimitukset aloitettiin jo vuonna 2004.

satakunnan-taksi

Taksi PC osoittautui niin toimivaksi ja luotettavaksi tuotteeksi, että vasta vuonna 2011 aloitettiin uuden version kehittäminen ja valmistus. Uusilla patentoiduilla ratkaisuilla Taksi-PC:stä luotiin vieläkin soveltuvampi Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin ja kokonaisuudessaan siitä tehtiin suorituskykyisempi ja kustannustehokkaampi. Kummatkin taksi-PC versiot ovat myös osoittautuneet pitkäkestoisiksi ja luotettaviksi ja niiden vaatima tuki- ja huoltotarve vuosien varrella on pysynyt vähäisenä.

Entistä parempi

Satakunnan Aluetaksin Jukka Läntisellä on hyvää palautetta Deal Comp:n ajoneuvotietokoneista: ”Ensimmäinen Taksi-PC versio pelasin erittäin hyvin ja itse asiassa toimii edelleen muutamissa autoissa. Sama ajoneuvotietokone on ollut nyt käytössä yli 10 vuotta. Uudempi versio on sitten nopeampi, siinä on paremmat liitettävyydet ja se on kustannustehokkaampi." "Laitteet ovat pelanneet luotettavasti ja Deal Comp:n väen kanssa on ollut helppo toimia. Meillä on ollut toimiva keskustelukanava kaikkien näiden vuosien ajan”, jatkaa vielä Jukka Läntinen.

Satakunnan Aluetaksin ja Deal Comp:n yhteinen kehitystyö jatkuu uusien ratkaisuiden parissa, vastaten taksiliikenteen lainsäädännön muutoksiin. Jokainen muutos on mahdollisuus kiristyvässä kilpailussa, mihin Satakunnan Taksi on hyvin valmistautunut.

 

Tutustu myös muihin referensseihimme:
Deal Comp on toimittanut informaationäyttöjä HSL:lle

HSL panostaa runkobussien matkustajainformaatioon – uusille näytöille myös päivän uutisia ja mainossisältöä.

Liikennevalojen etuisuusjärjestelmä joukkoliikenteelle

Deal Comp Oy on suunnitellut ja toimittanut kaupunkibusseihin yli 300 kpl ajoneuvotietokoneita sekä liikennevalo-ohjausyksiköitä joukkoliikenne-etuisuusjärjestelmää varten.

Pohjolan Liikenteen IOT-ratkaisu käytössä jo vuodesta 2014

Deal Comp Oy on toimittanut Pohjolan Liikenteen pitkänmatkan linja-autoihin ajoneuvotietokoneita vuosien 2014-2018 aikana.

Kiinnostuitko?