Matkustajainformaationäytöt VR Inter-City -vaunuihin

VR on Suomen valtion omistama yhtiö, joka vastaa pääosin rautatieliikenteen liikkuvasta kalustosta Suomessa. Uusiin valmisteilla oleviin Inter-City-matkustajavaunuihin VR tarvitsi uudet matkustajainfonäytöt. Näytön sijoittelulla, koolla ja katselukulmalla oli tiukat vaatimukset.

Erityisvaatimukset näytöille

Tähän tarpeeseen markkinoilla ei ollut valmiita näyttöjä. Deal Compin täytyi kehittää vaatimuksia vastaava näyttö, jonka oli integroitava valittuun näyttöjenketjutusratkaisuun. Kaiken lisäksi projektiaikataulu oli erittäin tiukka täysin uuden tuotteen kehittämisen, testauksen ja tuotannon osalta. Deal Comp selvisi projektista hyvin ja pystyi toimittamaan n. 430 näyttöä sitä mukaa kun uusia vaunuja varustettiin vaunutehtaalla Suomessa.

Train-display-4

 

Liikenne­valojen etuisuus­järjestelmä joukko­liikenteelle

Deal Comp Oy on suunnitellut ja toimittanut kaupunkibusseihin yli 300 kpl ajoneuvotietokoneita sekä liikennevalo-ohjausyksiköitä joukkoliikenne-etuisuusjärjestelmää varten.

Satakunnan Aluetaksin käytössä 250 kpl Deal Compin toimittamia ajoneuvo­tietokoneita

Kun 2000-luvun alussa vanhaa taksijärjestelmää alettiin ajamaan alas, Satakunnan Aluetaksi Oy ryhtyi etsimään uutta ratkaisua, missä on modernit tarpeet täyttävät ominaisuudet. Deal Comp Oy:n tarjoama ajoneuvotietokone täytti vaatimukset kilpailukykyisellä hinnalla.

Pohjolan Liikenteen IOT-ratkaisu käytössä jo vuodesta 2014

Deal Comp Oy on toimittanut Pohjolan Liikenteen pitkänmatkan linja-autoihin ajoneuvotietokoneita vuosien 2014-2018 aikana.

Deal Comp on toimittanut informaatio­näyttöjä HSL:lle

HSL panostaa runko­bussien matkustaja­informaatioon – uusille näytöille myös päivän uutisia ja mainos­sisältöä.

 

Kiinnostuitko?